Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

viewtopic.php?f=72&t=155407

Witam Panowie , czy za 17k kupie zadbaną piątke z silnikiem benzynowym( 2.0/2.5) lub BP+ LPG po lifcie ??

Nie ma różnicy czy sedan czy kombi , byleby był to silnik benzynowy (R6)

Pojechałbym po autko do niemiec , lecz jednak Akcyza mnie przeraża , dlatego chce kupić na miejscu.

- Czy rożnica w utrzymaniu jest duzo większa niz w 3? ( e46) ?

Proszę o wypowiedz

Opublikowano
W Niemczech za około 3500 euro znajdziesz piatke w dobrym stanie. Najlepiej jak bys byl tutaj na miejscu i obejrzał kilka sztuk dla porównania przed zakupem. Musisz jednak doliczyć koszty transportu akcyzy itd i te 17000 zł to troche za malo.
Opublikowano

ogolnie mam do dyspozycji 20k , ale wole kupic w polsce ,bo wlasnie akcyza itd , mysle ze tak 17-18 tys za auto no i napewno bedzie cos napraawic wiec te 2/3k na boku .

Samochód mam zamiar kupic w przyszłym roku jakos marzec.

Opublikowano

Amortyzatory plus zawieszenie? Na przód kosztują ok 800-1000zł na tył tańsze więc bez przesady.

Poszukaj, oglądaj a na pewno znajdziesz. Gorzej jak byś chciał większe silniki lub byś chciał jakiś wypas to wtedy ciężko.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
żeby coś naprawić to sobie zostaw z 5 tys np amortyzatory plus zawieszenie

Akurat te elementy to można sprawdzić przed zakupem na pierwszej lepszej stacji diagnostycznej .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.