Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co do zielonego to Polaczki nie chcą mieć zielonych BMW i koniec. Kupią jak cena zejdzie poniżej poziomu dna. Wiem bo mam zielone E60, kolor piękny, każdy ze znajomych, sąsiadów zachwycał się bezkreśnie i co? I nic. Chętnych zero mimo bardzo dobrej ceny a auto w stanie perfekt. No więc pojechało do Niemiec do sprzedaży, bo jakie inne wyjście. Polaczek musi mieć czarne, ewentualnie jakieś szare albo białe i tyle. I nie dlatego, że takie się podoba, ale takie mają wszyscy. Jak BMW promowałoby jakiś model w kolorze ciemnozielonym to by nagle matoły zaczęły kupować, bo to trendy. :)
Opublikowano
Co do zielonego to Polaczki nie chcą mieć zielonych BMW i koniec. Kupią jak cena zejdzie poniżej poziomu dna. Wiem bo mam zielone E60, kolor piękny, każdy ze znajomych, sąsiadów zachwycał się bezkreśnie i co? I nic. Chętnych zero mimo bardzo dobrej ceny a auto w stanie perfekt. No więc pojechało do Niemiec do sprzedaży, bo jakie inne wyjście. Polaczek musi mieć czarne, ewentualnie jakieś szare albo białe i tyle. I nie dlatego, że takie się podoba, ale takie mają wszyscy. Jak BMW promowałoby jakiś model w kolorze ciemnozielonym to by nagle matoły zaczęły kupować, bo to trendy. :)

:cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

kolor kolorem ale prawdziwy przebieg to jest to co zniechęca najbardziej Polaków :mad2:

http://otomoto.pl/bmw-320-e46-prywatne-zadbane-C35207390.html

mam auto z oryginalnym przebiegiem 294tys, cena mysle nie jest jakaś kosmiczna jak na ten model i stan a statystyki są nastepujace:

w ciagu 3dni -246wyswietleń i 0 telefonów :D

bo przecież wiekszosc z 2002r ma poniżej 200tys przelotu a już maksymalnie 240-250tys Polaczki gdzies mają że są skręcone o polowe i okazyjne ceny

ciśnienia ze sprzedażą nie mam ale ciekaw jestem czy w ciagu pol roku znajdzie sie ktos normalny kto sie zainteresuje autem bo z tego co na razie widze to tragedia ,kazdy szuka diesla 12letniego z przelotem do 200tys :duh:

Opublikowano

:cool2:

Zenek schodza Ci zielone bemki? Masz jakas na handel?Napisz jakas fajna historie z Klientem ktory chcial zielen :-)

I

ENJOY THE RIDE
Opublikowano

Zenek pisze :mrgreen:

Dawno dawno temu jak jeszcze nie wiedziLem co to bmw ściąglem zeby było smiesznie dwie sztuki zielone ciemna zieleń

Bardzo ładny kolor jedna to 330 D polift M pakiet full druga 320 z Max wypasem ale bez m pakietu 2004 rok obie no i kiedy przyjechał do mnie facet ktory ma komis powiedział o zielone bmw. To masz przesraneee :mrgreen: Niesprzedawalne a ja na to cos ty fajny kolor no i stało sie jedna zostawiłem do syna jeździł 2 lata potem wypożyczyłem na rok znajomemu z australi i potem sie sprzedała w niskiej cenie a druga poszła do kolegi ktory potrzebował auta dla przedstawiciela. Na wschodni rynek no i tak skończyła sie historia zielonych bmw ,teraz zeby było smiesznie ta 320 wróciła do mnie do syna ale za śmieszne pieniadze auto jedzi mało pali ma 265 tys km i raczej nie chce jej sprzedać bo taka sama to wydatek min 5000 euro a wiem co mam :cool2:

Niestety nigdy juz zielonej nie kupie :duh:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Kolor zielony to pikuś. Pamięta ktoś jak to było z białym? Obciach, niesprzedawalne a jak już to minimum 30% taniej od rzeczywistej wartości. Już chyba nawet różowy nie budził takiej awersji jak biały. A teraz? dokładnie odwrotnie. To samo z silnikiem diesla, nikt sobie nawet nie wyobrażał białej beemki z klekoczącym motorem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Niestety nigdy juz zielonej nie kupie :duh:

Ja jak swoją brałem to zdjęcia były czarno białe i nie zauważyłem, że w opisie kolor jest zielony. :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co do zielonego to Polaczki nie chcą mieć zielonych BMW i koniec...... Jak BMW promowałoby jakiś model w kolorze ciemnozielonym to by nagle matoły zaczęły kupować, bo to trendy. :)

A Ty kolego jakiej narodowości jesteś ? Polak czy Polaczek ?

Wiem bo mam zielone E60, kolor piękny ...

To ZIELONE BMW kupiłeś dla siebie, czy handel bo była dobra cena ??

Przepraszam za OFF ale czasem mnie trzęsie jak czytam takie wywody .... Auto się nie sprzedaje to trzeba pojechać po Polaczkach ....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To trzęś się dalej Polaczku, bylebyś się nie rozleciał na kawałki, bo szkoda będzie takiego wielkiego patrioty. ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Niestety nie udało Ci się zrozumieć. Ja "się nie trzęsę" tylko "mnie trzęsie". Tak obrazowo dla Ciebie to jest taka delikatna różnica jak miedzy BMW w kolorze "czarnym" a "butelkową zielenią" która była trendem w latach 90-tych. :D
Opublikowano
sluchajcie nie ma sie co denerwowac powiem tak w serwisach niemieckich wiedza ze najgorsze bmw to zielone i 320Si i tyle w temacie.