Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio jeden z użytkowników wkleił ciekawą propozycję jak dla mnie. Skaner do czytania błędów/ kasowania i czytania parametrów pracy.

Posiada ktoś taki skaner bądź używał? Jestem prawie zdecydowany, ale chciał bym poznać opinie kogoś kto używał takiego urządzenia. Mam Pc więc kabel odpada.

Cena jest taka jaka jest, ale podejrzewam że w 2 lata wyjdę na zero bo zawsze raz na jakiś czas muszę podłączyć. A to ABS już 2x, wypadanie zapłonu i jeszcze na 100% coś się przytrafi.

Link do aukcji http://allegro.pl/diagnostyka-bmw-creator-c310-inspekcje-adaptacje-i4757234515.html?bi_s=archiwum_allegro&bi_m=Offers&bi_c=Product&bi_term=Motoryzacja-3_Narz%C4%99dzia+i+sprz%C4%99t+warsztatowy-18554_Diagnostyka+silnika+i+elektroniki-28410_Testery+diagnostyczne-28415

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Creator-C310-for-BMW-Multi-System-Scan-Tool-OBD-Scanner-Free-Update-Online-with/1695290383.html

$54 + $31.01 za przesyłkę DHLem. Warto byłoby zrobić większe zamówienie i podzielić się przesyłką - szybciej się zwróci ;)

Ale najpierw przydałoby się sprawdzić czy pokrywa funkcje Inpa, czy coś jeszcze.

Opublikowano

Cena mnie nie razi. Bo auto będe miał jeszcze kilka lat na pewno a wiadomo że od czasu jakiś czujnik lub inny foch auto ma, a każde podłączenie to 50zł. Nawet kasowanie błędu co mi się na razie jeden raz zdarzyło ( kontrolka poduszki)

Bardziej byłem ciekawy czy ktoś już posiada skaner.

• 1 rok później...
Opublikowano

Odswiezam.

Skaner creator c310 przydał się już kilka razy tak ze na pewno na siebie zarobił.

Nie mogę nim wykasowac inspekcji tak jak mówi producent. Reszta ok. Nie jest to inpa, ale do najprostszych rzeczy nawet w razie usterki w trasie bardzo się przydaje