Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy. Z tego co czytałem nie moge znaleźć odpowiedzi na mój problem :mad2: . A więc mam e39 2.0 97r kombi. Problem polega na tym iż : nie mam ogrzewania na wolnych obrotach, a jak już jest to śłabe, strzałka od temp nie stoi w pionie, jest zawsze przed połową, nie wychyla się nigdy za połowe; wymieniłem termostat - nic nie dało; odpowietrzałem układ - nic nie dało, ciągle mam przerywany strumień w chłodnicy. Weże są raz twarde, raz miękkie, także nie wiem o co chodzi. dalej jest zapowietrzony?ale jak to możliwe, odpowietrzałem go tyle już razy. Czy to może być uszczelka? Nie zauwazyłem płynu w oleju, nie kopći na biało, moc też ma .... Czasem jest tak że faluje przy wolnych obotach i gaśnie. Pomóżcie, podpowiedzcie co to może być: uszczelka, chłodnica, pompa wody?

viewtopic.php?f=72&t=117890

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
masz lpg?
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
Nie ma cudow. Sprawdz pompe wody choc dziwne ze nje gotuje silnika wiec moze poprosth nagrzewnica zabita albo elektrozawory nie przestawiaja sie.
-->> masz problem z bmką, potrzebujesz diagnostyki, podpięcia pod kompa? napisz a pomogę[/b
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.