Skocz do zawartości

Przenoszenie climatronica w miejsce schowka poniżej.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie koledzy, zmieniam radio na 2 DIN i wymaga to przeniesiania climatronica niżej, ile mogłem tylko o tym wyczytałem dopóki od wczoraj nie mam w wyszukiwarce takiej informacji "Przepraszamy, ale nie możesz teraz użyć wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za kilka minut."

Coś się skopało i nie mogę używać wyszukiwarki w ogóle, a gdzieś tam jakieś temaciki o tym były ale żadne konkretne.

Wie ktoś może jaki stelaż trzeba dokupić, aby climatronic pasował idealnie na miejscu schowka ?

Podobno nowsza wersja panelu klimy ta z 2 przyciskami w dolnym rzedzie pasuje idealnie, a ta starsza z 4 przyciskami w kolumnie, wlaśnie nie pasuje bez zmiany tego stelażu, wie ktoś coś o tym ?

Opublikowano
A no taki ze bedziesz musial przerabiac obudowe nagrzewnicy bo nieorginalne radio sie nie zmiesci

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

Opublikowano
Panowie o czym wy rozmawiacie, w ogóle nie na temat. Czy wejdzie radio czy nie to moja sprawa, ja pytam jak przenieść panel klimaktonika w miejsca schowka, bo nie wchodzi on idealnie, że wyciągamy schowek i wkladamy klimatronik i jest cacy. Bo trzeba jakiś inny stelaż montażowy, tylko jaki ?
Opublikowano
Sprawa nerwowy Kolego wygląda tak : użyj wbudowanego w górną część ciała - tę na samym końcu - ram-u i poszukaj na real oem. Tyle.Skoro to Twoja sprawa to szukaj sobie.Prosta czynność.
Opublikowano

No to jak jesteś taki mądry to mi poszukaj. Gdybym nawet znalazł numer części to co mi z tego ?

Co realoem podaje zwymiarowane wszystkie elementy i ich rysunek techniczny, żebym wiedział jak to ma wyglądać ?

Na aukcjach nikt nie podaje numerów części takich elementów.

Dlatego też szukam osoby co wykonywała zabieg przenoszenia klimatronika niżej i wie co i jak trzeba przerobić

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.