Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, w mojej becie brakuje kilku rzeczy, które bardzo kłują mnie po oczach.

BMW E46 318i 143km 2002.

Brakuje mi tylnych elektrycznych szyb, są korbki. Bardzo kłuje to po oczach, więc moje pytanie

czy istnieje możliwość doinstalowania tego? Przyciski miałby się znajdować z tyłu tak jak oryginalnie + plus z przodu, tam gdzie gałka. Aktualnie są dwa.

Ile taka zabawa kosztuje? Tak samo brakuje mi podgrzewanych foteli, istnieje możliwość aby doinstalować do tych co są (ALCANTARA z MPAKIETU)? + przyciski tam gdzie fabrycznie powinien być?

Ile To kosztować może i gdzie można nabyć sprzęt, albo kto to może wykonać?

Ja nie dam rady.

Edytowane przez Wolf!
Opublikowano
A masz klimatyzację? Jak masz to po co ci tym bardziej z tyłu szyby elektryczne, przednie używa się rzadko a nie to tylne. Roboty trochę jest, może więcej niż kosztów. Nie przyszło by mi to do głowy żeby to zmieniać. Że się korbek pozbędziesz to nie znaczy że E46 w limuzynę zmienisz. A co do grzanych foteli, nie wiem jak to wygląda, ale wydaje mi się że jeśli oryginalne masz nie podgrzewane to zmiana foteli+dołożenie instalacji, ja mam fotele grzane, tylne szyby elektryczne, ale jeśli bym nie miał wcale by mi nic nie brakowało, może fotele odświętnie włączyć, ale to raczej dodatek a nie konieczność.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A google masz?

viewtopic.php?f=69&t=117103

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=25&t=123963

Po drugie poczytaj regulamin jak tytułuje się tematy.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.