Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rocznik standardowo zawyżony. Przednie reflektory i kierunki nie od tego auta. Listwy wewnętrne wymienione. Brakuje zdjęcia spod maski silnika. Cena biedronkowa jak za auto niby bezwypadkowe z takim przebiegiem :norty:

Numer podwozia WBAEP51060PF16318

Kod typu EP51

Typ 330XI (EUR)

Typoszereg E E46 (3FL)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji TOUR

Układ kierowniczy LL

Drzwi 5

Silnik M54

Pojemność skokowa 3.00

Moc 170

Napęd ALLR

Skrzynia biegów AUT

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STANDARDLEDER/SCHWARZ (N6SW)

Data prod. 2001-11-28

Składanie Wyposażenie

S169A ABGASNORM EU3 Redukcja spalin EU 3

S203A ALLRADSYSTEM Napęd na cztery koła

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatyczna skrzynia biegów

S249A MULTIFUNKTION FUER LENKRAD Wielofunkcyjność dla kierownicy

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S386A DACHRELING Reling dachowy

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

S434A INTERIEURLEISTEN Wyp. wn., powierzchnia aluminium

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S464A SKISACK Worek na narty

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Czujnik deszczu

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S650A CD-LAUFWERK Odtwarzacz CD

S661A RADIO BMW BUSINESS Radio BMW Business (C43)

S674A HIFI-SYSTEM HARMAN/KARDON System HiFi Harman Kardon

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Dummy-SALAPA

Składanie Wyposażenie seryjne

S210A DYNAMISCHE STAB. CONTROL (DSC) Dynamiczny ukł. przeciwpoślizgowy

S351A LM RAEDER/STERNSPEICHE 89 BMW LA wheel, star spoke 89

S411A FENSTERHEBER,ELEKTRISCH VORN/HINTEN Siłownik szyby elektryczny przedn/tylny

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku

S851A SPRACHVERSION DEUTSCH Wersja językowa, niemiecki

Opublikowano

Gdy powiedziałem potencjalnemu kupcowi, że chcę za swoje 24 tys to powiedział, że jutro zadzwoni...czekam już 2 tygodnie. ;)

A przebieg mam niższy :) i rocznik lepszy....

Opublikowano

Dzięki za podpowiedzi, zastanawiałem się nad tym autem ze względu na to, że mi się zwyczajnie podoba, kolor, wnętrze itd. No i do tego mam najbliżej żeby podjechać zobaczyć. W tej chwili z wystawionych w Polsce w alternatywie mam:

http://otomoto.pl/bmw-330-xi-4x4-lift-xenon-szwajcar-jedyny-taki-C34734017.html czekam na VIN więc oficjalnie jeszcze nie pytałem,

http://otomoto.pl/bmw-330-3-0xi-231km-4x4-lift-skora-szwajcar-C34315143.html a ta po moim telefonie o VIN potaniała o 5 tys.. :D ciekawe kto był i co jej wynalazł.. przy czym nie do końca pasuje mi wyposażenie, a żonie która będzie głównym użytkownikiem wnętrze - duża kierownica, kolory ;)

Gdy powiedziałem potencjalnemu kupcowi, że chcę za swoje 24 tys to powiedział, że jutro zadzwoni...czekam już 2 tygodnie. ;)

A przebieg mam niższy :) i rocznik lepszy....

@Jakub - nie znalazłem żadnego innego egzemplarza na allegro, oto itd, gdzieś wystawiasz? Chętnie bym obejrzał. Wszystkie ceny za rocznik 2001/2002 oscylują w okół 20 tys. w niemczech wywoławczo nieco drożej ale również podobnie - zastanawiałem się z resztą czy nie ciągnąć, ale zawsze dogania mnie akcyza a wtedy robi się jeszcze o 20% drożej.

Opublikowano

Te za 17 koła to chyba dostał od Araba za darmo ja za 330ci 2000 rok zapłaciłem Prawie 4600 opłat plus transport 1800

Wiec odlicz to od ceny a wyjdzie ci złom .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Przebiegi - bajka :norty: To nie ceny dziwne, tylko ludzie dziwni, którzy wierzą w to, że po przekroczeniu polskiej granicy ceny na auta sprowadzone automatycznie się obniżają o 30% w porównaniu do samochodów sprzedawanych w Niemczech czy Szwajcarii.
Opublikowano

Ja nie mam dziwnych cen ale do mnie przyjeżdzają ludIe ktorzy wcześniej oglądali dziwne auta w ilości od 10-15 szt :duh:

Wiec kazdy chce kupic taniej ale mady przekonuje sie ze tanio to drogo .

Sa auta droższe zadbane serwisowane i sa złomy tanie. Ktore ogólnie cieszą sie największym braniem :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Wrzuciłem nowe dwa samochody z VIN' ami

viewtopic.php?f=44&t=259960

viewtopic.php?f=44&t=259962

Zgadzam się, że auta tanie, nie są pewnie w rewelacyjnym stanie, tylko nie mogę znaleźć droższych w dobrym. A poza tym jeszcze nie byłem oglądać tych, które tutaj wrzucam - planuje jakoś w weekend, może przyszły tydzień. Nie interesuje też mnie znalezienie białego kruka, który nigdy nie miał przecierki parkingowej, albo nawet niewielkiej stłuczki. Autem będzie jeździła żona, jestem pewien, że prędzej, czy później - w coś wydzwoni. Chciałbym żeby nie był spawany z 3 różnych i żeby mechanicznie wszystko grało, a to chyba nie powinno być znów niemożliwe w naszym pięknym kraju - mam nadzieje, nawet jeśli kosztem doinwestowania :)

Tymczasem dalsze opinie o wrzuconych autkach poproszę, jestem ciekawy co znajdziecie :) bo chciałbym się na coś zdecydować. Autko potrzebne od grudnia!

Swoją drogą może bez sensu pcham się w xi, może lepiej zwykłe i? albo nawet 325? Tylko też nic takiego nie znalazłem na polskich stronach.. :(

Opublikowano
Jak chcesz x'a, to kontaktuj się z Jakubem. Wspomniałeś o garażu pod domem i dlatego szukasz napędu napędu na cztery koła. Ja mam napęd na tylną oś i bardzo stromy zjazd i nigdy nie było problemu z wyjazdem, a mieszkam w górach. Nie kupuj okazji cenowych, bo będzie płacz, pusty portfel i lamenty żony na karku. :mrgreen:
Opublikowano

Wczoraj sprzedałem 325 po lifcie ale to napewno nie twoj pułap cenowy :cry2:

Daruj sobie xi same problemy z przednim zawieszeniem zero zamienników czujniki abs po 500 zł a normalnie kupisz za 50

Co innego e90 e60 gdzie x to juz popularne auto ,miałem kuedys XD i niemiec walnął w krawężnik koszty mnie zszokowały juz nigdy nie kupie x auta w budzie e46, :mad2:

Szukaj normalnego auta jak chcesz pewno 330i mam taka czarna ,z cena możemy sie dogadać na tel ,jak cos pisz a priv auto z KS serwis i ori przebiegiem do poprawki lakierniczej 2elementy kiedyś ktos cos tam pomalował ale nie profesjonalnie .

Opublikowano

Napisalem na PW, mam tylko pytanie całkiem techniczne - czy jak wiadomości są w folderze do wysłania to śladem programów pocztowych są nie wysłane?

Jestem dzisiaj w krakowie i będę wracał przez śląsk - chętnie obejrze.

Budżetem spejalnie się nie kieruje - bardziej ciekawym samochodem, nawet jeśli trzeba będzie przy nim pogrzebać.

Wrzuć mi prosze kontakt na pw, będę mógł dzwonić koło 15..

• Moderatorzy
Opublikowano
Są w folderze "do wysłania" dopóki nie zostaną odczytane - tak ma być.
Opublikowano
Pytam drugi raz i brak odpowiedzi cóż, trudno. Ale jeszcze jedna uwaga dla ciebie. Wiesz co oznacza powoływanie się na art 66 KC.? Tak w "wolnym" tłumaczeniu, jak przed kupnem auta nie zauważysz tzw. ukrytych wad, które mogą spowodować, że pózniej możesz się odwoływać do składu desek. Czyli jeszcze krócej "widziały gały co brały"