Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Możesz sobie nie mieć ochoty ale moje przemyślenia to fakty które potwierdziłem w praktyce. Póki co nie znam w PL żadnego silnika m57n2 który ma ponad 400km a moje m57n w kompakcie legitymuje się obecnie 413km i 926nm - ja projekt ukończyłem bez zbędnego glupiego gadania i dorabiania ideologii. Ty polegleś i to na czymś co od poczatku było bez sensu.
Opublikowano
Możesz sobie nie mieć ochoty a moje przemyślenia to fakty. Póki co nie znam w PL żadnego silnika m57n2 który ma ponad 400km a moje m57n w kompakcie legitymuje się obecnie 413km i 926nm - ja projekt ukończyłem bez zbędnego glupiego gadania. Ty polegleś i to na czymś co od poczatku było bez sensu.

:lol: :lol: A ty co myślisz że to moje jedyne auto ? M57N2 to też 335d 286km xD No i mam to w E92 408km 795nm . :lol: :lol: Kolego jeżeli bazujesz na silniku z 3.0d na pojedynczej turbinie . To M57N2 ma turbo wydajniejsze w serii . Wtryskiwacze M57N2 231km są wydajniejsze od silnika M57N 218KM . Te z modelu 231km mają tylko 3-4% mniejszą wydajność niż model 286km . Zapytaj chłopaków w TC . Na plus w modelu M57N jest pompa CR R90 i wtryski nie piezzo . Ważniejszą sprawą był inny rozstaw śrub na bloku pod skrzynie biegów 6HP28 . A co do wyboru silnika jak by Ci się chciało czytać od początku , był zakup silnika w śmiesznych pieniądzach ... a dopiero potem zakup auta ... I przestań mi tu mówić że na czymś poległem , bo mnie nie znasz i przy aucie nie stałeś . I żadnych problemów oprócz wolnego czasu nie miałem . Widzę że sie koledze nudzi i szuka dla rozrywki niepotrzebnych zaczepek ... Proszę pilnować swojego nosa , i jak czekasz na oklaski odnośnie swojego auta , to proszę pilnować swój temat .

Proszę o zamknięcie tematu .

Opublikowano
Nie szukam zaczepek , nie mam zamiaru rozmawiać też z TC na ten temat bo też nieczgo nowego się nie dowiem. Co do m57n i m57n2 - oczywiście chodziło mi o single turbo - bo jeśli poruszyłeś temat biturbo to też m57n z dolozymymi dwoma turbinami z 286km będzie lepszym silnikiem. W PL jest taki ktory ma na ropie 500km i nie wyszedł spod ręki tc. Ale Ok - nie będę tutaj już więcej pisał skoro Cię to tak boli :P
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.