Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak ster dziewica to zgrasz ale z cas.

podobno z cas nie za trybi bo w 46 nie ma can tylko jest k linia

jak to odpalić pomysły jakieś

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Z wds wynika że w e83 był m57n2 z ews ale 218kM.

Jedynie flash z e83 + ews może sie różnić od e60 + cas.

Odczyt isn z dde, dopisanie do ews i synchro.

Można też zrobić dziewice ale trzeba otwierać sterownik, a isn odczytuje się przez odb.

Opublikowano

Można też zrobić dziewice ale trzeba otwierać sterownik, a isn odczytuje się przez odb.

Już koledze pisałem na pw . X3 miała również M57n2 nawet na allegro są takie zastawy . Może spróbowć wgrać wsad od x3 plus klucz od imo do 95640 . Ja w przyszłym tygodniu wstawiam piec do nowej budy i będe już walczył z kablami .

Opublikowano

Już koledze pisałem na pw . X3 miała również M57n2 nawet na allegro są takie zastawy . Może spróbowć wgrać wsad od x3 plus klucz od imo do 95640 . Ja w przyszłym tygodniu wstawiam piec do nowej budy i będe już walczył z kablami .

Opublikowano

hej nio racja ze wsad z x3 tylko czy sterownik z e90 będzie miał takie same flesze dzwoniłem do paru osób z polski i ręce rozkładają

wsad z x3 zdobyć będzie chyba słabo lub kupimy sterownik i będziemy lepić

Opublikowano
Słuchaj , możesz spróbować przez Winkpf zmienić mu numer sterownika na tez z X3 . Ja tak robiłem miedzy różnymi sterownikami o ile HW jest takie same . Spróbować można
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
witam wracając do tematu odpalenia potrzebuje schemat podpięcia cas bo mam cały zestaw i chce zrobić org czyli palenia na start stop czytnik klucza teraz podpięcia cas i potrzeba mi schemat wtyczki
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Nic nie umarło , mam poskładany cały środek , będzie chwila to silnik wraca do kasty , łapy silnika muszę poprawić . Ino buda jest inna , ponieważ wszystkie częsci trafiły do poliftowej 320d , Musze powklejac zdjęcia jak będe miał chwile
  • 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Na czym klęknąłeś ?

Ja czekam aż mi ori dwumas zacznie dawać znaki i nie wiem czy rzucać się na 231/235 czy tak jakbym chciał 245, chyba że wcześniej wezmę rozwód bo mi zbrzydnie mój koczkodan.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.