Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co jest z tobą - masz parę szklanych oczu ?

Dostałeś linka jak poprawnie zakładać tematy a drugi raz ten sam burdel robisz.

Opublikowano
ja znam to auto... :) lewe drzwi i błotnik lakierowany, ok 250 mikronów, reszta wygladała na oryginał
Opublikowano

Takie auto to tylko dobre aso nic Pozatym ,w takim aucie elementy sa robione pod miernik wiec nic nie sprawdzisz .

Spalanie min 20 litrów ,kolegami miał i sprzedał bo jadąc z Wrocławia do Katowic musiał tankować dwa razy koszmar :duh:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
To po co komu ponad 500KM do kościoła po drugiej stronie ulicy? Jak kogoś nie stać na paliwo do takiego bolida, to niech jezdzi czymś mniej kosztownym. Bezsensowne są stwierdzenia "bo można przy normalnej jezdzie zejść na tyle ityle" Pewnie że można, tylko w jakim celu kupować takie auto.
Opublikowano

Przeważnie, żeby było "że mam m5/m3" i co tam jeszcze sobie wymarzą ludziska - a potem na warsztat nie ma kasy, dobry serwis i nie jeździ albo minimalnie i to muskając gaz po czym sprzedaje rozklekotanego.

Najczęściej, choć nie zawsze.

To jak z naszymi m3 w PL, w większości.

Opublikowano

M5 e60 jest najgorszym M i pod wzdledem awaryjności i spadającej ceny za to M 3 to inna baja trzymie cene i jest na to popyt a nie jest tak paliwożerne jak M5 ,oczywiscie jezeli kogos stać i chcectankowac od20-30 litrów na 100 to inna sprawa .

Kazdecauto ma swojego klienta ,osobiscie jakbym je dostał za darmo to nie stać by mnie było zeby tym jeździć :cry2: .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Panowie przeważnie fajne kobiety i samochody są kosztowne. Takie życie :D

Dlatego trzeba mieć gruba brzydka zonę i diesla wychodzi tanio :mrgreen: :cool2:

Opublikowano
Panowie przeważnie fajne kobiety i samochody są kosztowne. Takie życie :D

Dlatego trzeba mieć gruba brzydka zonę i diesla wychodzi tanio :mrgreen: :cool2:

Może i tanio ale co to za życie :mrgreen:

Ja mam spalanie 25 i jest super :D

Opublikowano

Widzisz Zenek pestka, a dla mnie M5 E60 to najlepsze M bo z V10.

V8 nie daje takiej przyjemności jak V10. Miałem M5 E60 przez rok czasu i mimo, iż nie było w najlepszym stanie nie było z nią większych problemów. Kwestia awaryjności silników wynika często z braku umiejętności eksploatacji. Aby zapewnić sobie spokój psychiczny polecam wymienić sobie panewki. Koszt około 4k pln u Trybika z mforum, który ma warsztat pod Warszawą i temat awaryjności tego silnika opanował.

Nie odnoszę się do modeli M z silnikami z turbo, bo to już inna epoka.