Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie szukam osoby która miała by chwilę aby zobaczyć autko z ogłoszenia, oczywiście zapłacę za taką pomoc ile będzie trzeba :)

Może ktoś z forum widział to auto i ma jakieś informacje będę bardzo wdzięczny za pomoc

Auto do obejrzenia w miejscowości Pińczów koło Jędrzejowa

http://olx.pl/oferta/bmw-120d-163km-skora-park-szyber-100-bezwypadkowa-CID5-ID7Jrsf.html

Opublikowano
Zapytaj sprzedającego dlaczego auto ma poliftowe lampy przednie???
Opublikowano
Na tą chwilę dzięki koledze dziqsek wiem że było kombinowane z przebiegiem...

No i wiesz, że przód też był czarowany bo lampy są z innego auta :mrgreen:

I napisz cos więcej o tym przebiegu, żeby zostało dla potomnych

Opublikowano
Na tą chwilę dzięki koledze dziqsek wiem że było kombinowane z przebiegiem...

No i wiesz, że przód też był czarowany bo lampy są z innego auta :mrgreen:

I napisz cos więcej o tym przebiegu, żeby zostało dla potomnych

Cenna uwaga z tymi lampami , pytałem sprzedającego czy auto miało jakieś naprawy blacharskie i twierdzi że na 100% bez wypadek (wszędzie oryginalny lakier)

Co do przebiegu to ostatni odczyt z kluczyka jest 210.tyś ale jeszcze nie wiem w którym roku to było...

Dzisiaj miałem jechać zobaczyć to autko jednak nie byłem w stanie skontaktować się ze sprzedającym, jak będę miał więcej informacji dam znać

Opublikowano
twierdzi że na 100% bez wypadek (wszędzie oryginalny lakier)

Pamiętaj, że 120 na mierniku na każdym elemencie nie gwarantuje bezwypadkowości

Opublikowano

Ile powinno być oryginalnie ?

Opublikowano

Ile powinno być oryginalnie ?

Miałem na myśli to, że do 1er w czarnych przodach "pod kolor" możesz wybierać. I to, że będzie oryginalny lakier na każdym elemencie nie oznacza, że auto jest bez wypadku czy kolizji.

Opublikowano

Byłem zobaczyć autko niestety nie zdecydowałem się na zakup:

Auto wygląda bardzo ładnie (Jestem wzrokowcem)

Lakier jak na auto z Francji wygląda jak nowy nic nie obite itp.

A teraz dlaczego nie zdecydowałem się na zakup:

Sprzedający nie pozwolił na jazdę próbną , przyznam szczerze że kupowałem już kilka samochodów i pierwszy raz spotkałem się z problem żeby poprowadzić auto choć przez chwile.

Odbyłem jazdę próbną na miejscu pasażera jednak była to wycieczka jak Taksówką :)

Autko miało malowane oba tylne błotniki i tylne drzwi od strony pasażera

Jak już wcześniej pisaliście lampy przednie były zmienione mimo że sprzedający twierdzi że tak wyszło w originale razem z czarną nerką

Śruby na pasie przednim były dziwnie zardzewiałe coś było rozkręcane !?

Przebieg auta jest zmieniony ostatni odczyt w BMW 218tyś

W originale auto miało czarną poduszkę w kierownicy i czarną gałkę zmiany biegów może ktoś sobie po prostu zmienił jednak daje do myślenia

to chyba tyle...

Przyznam że po tym jak nie pozwolili mi poprowadzić tego "potwora" to odechciało mi się oglądać dokładnie bo wiedziałem że nie kupię kota w worku, byłem w sobotę plan był zaprowadzić auto z samego rana do mechanika na dokładne sprawdzenie niestety sprzedający był dostępny dopiero po 14 i już wszystko w około było pozamykane.

Jechałem po to autko z zamiarem kupna nie ukrywam że bardzo mi się podoba i mimo że przebieg był kręcony to chciałem je mieć, niestety ciężko było się dogadać ze sprzedającym, jeszcze na koniec naszego krótkiego spotkania zaproponowałem swoją kwotę za jaką byłem gotów je zabrać niestety nie zgodził się więc podziękowałem i pojechałem dalej.

Dziękuję wam za pomoc a w szczególności koledze dziqsek :)

To tyle szukamy dalej (kasy przybywa może znajdziemy coś nowszego...)

Opublikowano

Nie ma nic złego zeby na dobre nie wyszło :cool2:

Niech sobie trzyma to auto :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Najlepiej gdybyś przelał pieniądze na jego konto, a on ci wyśle auto kurierem, przepasane czerwoną wstążką :D Ale zrozumiałem, że kupiłbyś to auto "bo jesteś wzrokowcem" a nie zrobiłeś tego, bo nie dał poprowadzić. Zrozumiałem też, że był to jedyny warunek przedzakupowy, reszta nie była istotna.
Opublikowano
Najlepiej gdybyś przelał pieniądze na jego konto, a on ci wyśle auto kurierem, przepasane czerwoną wstążką :D Ale zrozumiałem, że kupiłbyś to auto "bo jesteś wzrokowcem" a nie zrobiłeś tego, bo nie dał poprowadzić. Zrozumiałem też, że był to jedyny warunek przedzakupowy, reszta nie była istotna.

Napisałem jak było , przed wyjazdem pytałem o wszystko kilkukrotnie i mimo zapewnień że wszystko gra na miejscu było całkiem inaczej.

Jak ja sprzedawałem auto to opowiedziałem wszystko tak jak jest , efekt był taki że już druga osoba która przyjechała zabrała auto bez żadnego problemu...

Opublikowano
Ale nie jesteś pierwszy ani ostatni, któremu te poyeby handlarze wciskają kit. Niedługo będzie tak, że jak tylko przyjedziesz oglądać auto i je dotkniesz, to będziesz musiał kupić. Zasada będzie prosta, "towar macany, należy do macanta" :mrgreen: A tak na marginesie, znam gostka, który od 20 lat nie napisał ani nie powiedział słowa prawdy, natomiast z tego co obserwuję bez problemu sprzedaje beznadziejne padaki. Ale czy to tak do końca jego wina?