Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Słuchajcie panowie, to ja Staszek, jak już wiecie dziewczyna mi rzuciła ,tera od miesiaca jade na recznym i boli juz prawa reka ,a wiecie ja lubie sobie posiedziec w samochodzie na podworku i pozmieniac biegi ,tyle mojego a autko jeszcze z rok nie bedzie w stanie jezdzic ,bo ja w ogole na honde bede zmienial ,ale do rzeczy, musze miec dzwignie biegow z lewej strony tera. Czy ktos juz cos takiego robil?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Proponuje zalozyc kierownice na prawa strone, moze byc nawet od samochodzika dziecinnego. Wazne ze bedziesz sie czul za kulkim i prawa reka znowu wolna :cool2:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Panowie powaznie pytam ...z ta dziewczyna to wiadomo jak bylo ,ale teraz do anglii jade nie to ze nieudacznik ze mnie bez pracy pokarze jej jeszcze Staszek ma kase!!!

tak wstepnie to wiem ,no wiadomo deske trzeba kupic od anglika to sie zrobi, galke musze kupic zeby miec 1 tam gdzie teraz 5, a nie pod 1 piątkę... maglownice ale to i dobrze nawet bo stara wyje nadal ,spi sobie czlowiek a tu wyje az sie ludzie zlaza i pytaja co tak wyje we wsi, no ale my, ze to wilki :mrgreen:

... dobra, co ponad to co pisalem? deska, galka, magiel, cos jeszcze? Czy jak teraz mam zbiornik na plyn do spryskiwaczy po prawej stronie ,to w angliku musze przelozyc na lewa? w sensie kolektor tez jest odwrocony itd ? jak mam teraz wskaznik paliwa po prawej to w liczniku z anglika bedzie on po lewej? tak samo radio, glosnosc po lewej w angliku po prawej? pytam bo nie wiem czy warto... co z wlewem paliwa, zostaje gdzie jest czy tam maja po innej stronie? jak wszystko inne to tata mowi Staszku daj se spokoj, kupimy honde to japonczyk w koncu nie to co niemiec bedzie igla...

Opublikowano

Jak jedziesz do Angli to leć samolotem bo bilet tańszy od paliwa do twojego auta.

Zarobisz kasę to dokończysz naprawę tego co masz.

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Kto by samolotem do Angli jechal, trzeba pokazac ukochanej troche swiata.

Zacznij od opon bo tam po drugiej stronie jezdza no i hamulce obowiazkowo.

Co do innych czesci mam pelen garaz to podbijaj. Jak dla Ciebie oddam za free i go wreszcie zlozymy :cool2: :norty:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Ale ,ze trzeba zamienic bieznik tak z lewej strony na prawa poprzekladac ??? widze kolego ,ze masz doswiadczenie moze cos podpowiesz ?

Samochodem jade ,brat teraz pojechal mowi Staszek bez fury sie tu nie pokazuj bo od razu zobacza ze jestes polaczek biedny na fure przyjechales zarobic dopiero ,a tam bmw to malo kto ma wiec sie zrobi ,troche zarobi i wroci. dziewczyna zostaje :mrgreen: pojade po hajs ,wroce przejade obok jej chalupy to ja zazdrosc zje ,a niby taki Staszek nieudacznik byl a tu prosze :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Co będzie jeździł jakimś angolem..ma swoją igiełkę to przerobi na lewostronny a jak wróci to na prawostronny :cool2: przecież on zna każdą śrubkę w e46.

Ps. Staszku zły tytuł :nienie: powinno być "150km" zamiast 320d 2004, bo tak jest jakoś tak zwyczajnie..

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ale ,ze trzeba zamienic bieznik tak z lewej strony na prawa poprzekladac ???

Tak, dokładnie. Prosta fizyka, w angolu masz więcej części po prawej i kierowca do tego, waga robi swoje i zupełnie inaczej się zużywają te części. Może taki kowalski nie poczuje różnicy ale jak ktoś się zna na BMW to od razu wie o co chodzi jak wszystko pozmieniane a tu coś zciaga. Światła możesz zostawić, wystarczy przełączyć przy xenonach i nikt nawet nie zauważy.

PS. :duh: Stachu, prawie bym zapomniał. Przecież na Wyspach mało kto ma xenony wiedz lepiej założyć halogenowe żebyś się za bardzo nie wyróżniał bo odrazu będą się na Ciebie patrzeć że pewnie synalek od bogatego tatusia dyrektora pozyczył a po co mają tak myśleć. Niech odrazy myślą że Twoja bryka!

Powodzenia i trzymam kciuki :cool2:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

Najwazniejsze koledzy ,ze mam juz wentylator Behr pamietacie jak kupilem i nie pasowal , sie okazalo ze to na wersje skandynawskie a wiadomo jaka tam pogoda to teraz bedzie jak znalazl... :mrgreen: na allegro sa komplety kol od anglikow ,to nie problem, tata mowi ze jak trzeba to sie kupi - na bezpieczenstwie sie nie oszczedza... xenony to wiem ,ze trzeba przelozyc lewy z prawym przeciez inaczej doswietlaja juz taki glupi nie jestem :mrgreen:

panowie jak z wycieraczkami, przeciez w wersji EU one najpierw wycieraja strone kierowcy a pozniej pasazera ,trzeba je przelozyc ,ale jak? czy ktos ma wiedze ,deske przelozyc nie problem ,ale czy pod spodem trzeba duzo zmieniac ???

Opublikowano

Staszek , jest stara nie pisana zasada : nie udaj kim nie jesteś, a piszesz :

bez fury sie tu nie pokazuj bo od razu zobacza ze jestes polaczek biedny na fure przyjechales zarobic dopiero

Wyspiarze takich właśnie lubią co są biedni ale ambitni aby na furę zarobić i z tego powodu są chętni do ciężkiej i wytrwałej pracy.

Tacy co mają fury to element nie pewny i zazwyczaj długo w ciężkiej pracy miejsca nie zagrzeją, wiec szkoda ich zatrudniać. Inaczej jak ktoś się przymierza do pracy na wyższym poziomie.

Inna sprawa że dobrze auto mieć pod ręką, ale aby tam dojechać do musisz pokonać ponad 2000 km

..........................................................................................

Opublikowano

He , he... teraz to sobie pojechałeś

To ile to bedzie tankowan po 20zl?

ja się tu produkuję , a to podróbka Staszka ,no ale taki przypadek komuś się możne przydarzyć.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Inna sprawa że dobrze auto mieć pod ręką, ale aby tam dojechać do musisz pokonać ponad 2000 km

To ile to bedzie tankowan po 20zl? :mad2:

Z sarna czy bez, bo to ważne do obliczeń.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.