Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co tu dużo gadać - z zdjęć g.ówno widać - ani fotela, ani kieratu, ani dzioba vis a vis, nawet odcieni nie oceniasz.

Super. Niech sobie w d.upe włoży takie foto.

Opublikowano
Co tu dużo gadać - z zdjęć g.ówno widać - ani fotela, ani kieratu, ani dzioba vis a vis, nawet odcieni nie oceniasz.

Super. Niech sobie w d.upe włoży takie foto.

Heheh podsumował :lol:

Odważni nie żyją wiecznie...ostrożni nie żyją wcale...

Nie kłóć się z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

shootArt.pl zobowiązuje a kolega na sztuce się nie zna :norty:

Nie wierzysz w to co napisał sprzedający: "jest w stanie idealnym zarówno wizualnym jak i technicznym"? Dla mnie zdjęcia są niepotrzebne, w każdej chwili można obejrzeć przecież prospekt :mrgreen:

Edytowane przez maniek21112

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale jest M pakiet a Polaczki słysząc określenie "M pakiet" dostają orgazmu. :duh:
Opublikowano

Co do mPakietu to muszę trochę obronić - dla mnie e60, e90/1/2 już pomijając zderzaki nie wyglądają - przede wszystkim w środku, a do tego dochodzi zawias jeszcze itd.

Co do e46 na standardowym zawiasie jest za wysokie a na kołach mniejszych niż r17 jest niespecjalne ...

Jak dorzucić płaskie materiałowe stołki, brzydką gałę, jasne słupki, piękną 4 ramienną kierę, kaseciaka i jedyny przycisk na panelu od trakcji + łokieć w powietrzu bo akurat zabrakło podłokietnika to też niespecjalnie powalające wnętrze.

Ale to moje zdanie - golasa bym nie brał i szukał dalej.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po pierwsze auto ma jeździć, nie wyglądać. :) Po drugie ja np. nie uważam, żeby E90 i E60 w M pakiecie wyglądało lepiej niż bez. Po prostu jest dla innych klientów. Szczególnie w E60, M pakiet jest trochę przegięty wg mnie. Jest zbyt krzykliwy. Do tego śmieszy mnie gdy w M pakiecie są auta mające 150-200 koni, bo to do nich nie pasuje po prostu. To lepiej już jak auto ma pod maską dużo, a wygląda normalnie, niż odwrotnie, a tak jest często.
Opublikowano

Zgadzam się, moc + wygląd - ale odrzucają mnie wnętrza typowo polskich wyposażeń e60 i e90, czyli nic albo płasko z płaską kierą - chińczyk.

Takie mam zdanie - siedzę w środku i lubię jak mi się podoba to co widzę.

Nie ciągle się depcze, zawsze lepiej pościskać grubszy wieniec, posłuchać na harmanie albo logic, wyregulować skórzany ss a nie latać dupą po płaskiej skórze bo akurat 330i przykładowo zamiata dupą, nie latać jak żyd po pustym sklepie na seryjnie miękkim zawieszeniu czy upierdzielić wściekle jasnych słupków.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.