Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie mam navi 16:9 w e39 i jak wejde w telewizję śnieży mi na każdym kanale i na każdym ustawieniu, może nie potrafie tego skonfigurować? Jak macie u siebie działa Wam? bo od niedawana żeby obejrzec normalną telewizje w domu trzeba mieć dekoder, jak to wygląda z autem? Dzięki za wszelką pomoc, pozdrawiam :D
Opublikowano

Na 99,99% masz analogowy tuner - a przecież taka tv została w Polsce już wyłączona. Potrzebujesz tunera DVB-T. Nie jest to najłatwiejsza sprawa, ale do ogarnięcia. Poszukaj na forum - zarówno tu na E39 jak i w dziale dot. Audio/Video/TV/Navi - bo ten temat był już poruszany i niektórzy sobie z nim poradzili.

Oczywiście pytanie czy potrzebna Ci tv w aucie, moim zdaniem lepiej założyć DVD do filmów.

Opublikowano
Ja mam tv i DVD i 2 sa nie potrzebne chyba ze dużo czasu spędzasz na po stojący jakiś parkingach itd ale osobowa takiej potrzeby nie ma.
Opublikowano

Samochod nie jest gospodarstwem domowym, ani firma. :mrgreen:

Z racji bycia elektronikiem, zaawansowanym w single chip procesorami, mysle o podjeciu sie tematu MPEG4 w BMW, wykorzystujacymi dostepne odbiorniki DVB-T, ale czy ma to sens?

Mam TV analog w moim i jakos mi nie brakuje TV...

Pozdrawiam, ///M5

http://i228.photobucket.com/albums/ee124/areckim5/bmw_2000_m5_05.jpg