Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No ale to równie dobrze można iść kraść, wyrywać torebki starym babciom itd. W sumie cofanie liczników i inne tego typu przekręty wiele się od tego nie różnią. Tylko pijaczek, który ukradł chleb będzie miał problemy, a oszust cofający licznik jest bezkarny.
Opublikowano

Co do fury Johmego to lekka gleba ( sport dost lub mPakiet ) + ori koło bmw ( nie chiniol ) r17-r18.

Kolor jak kolor - mi się nie podoba, ale jak dobrze utrzymany to wart grzechu, poza tym mało takich w tym kolorze poasdzonych i na dobrym kole.

Same czorne i srebrne są.

A, brak chromu byłby tu plusem akurat.

Jak ktoś lubi chrom to niech przejdzie na Audi, bo w bmw moim zdaniem chrom względnie ujdzie w titansilber - zostałem nim niestety uraczony.

Opublikowano

Wszystko jest kwestią gustu. Osobiście po zakupie także miałem takie wizje jak na zdjęciach poniżej, jednak już na standardowym ogumieniu i zawieszeniu czułem ogromne braki komfortu względem poprzedniego mb c124, więc darowałem sobie przeróbki. Teraz jestem z tego zadowolony, bo auto ma 11 lat, a może pochwalić się oryginalnym wyglądem jak z prospektu :cool2:

imgs0100wh3.jpg

imgh0133fb4.jpg

imgs0128vo8.jpg

+ moje auto w deszczu - zdjęcie ma na celu ukazanie koloru ;)

_DSC7538x.jpg

Opublikowano
No ale to równie dobrze można iść kraść, wyrywać torebki starym babciom itd. W sumie cofanie liczników i inne tego typu przekręty wiele się od tego nie różnią. Tylko pijaczek, który ukradł chleb będzie miał problemy, a oszust cofający licznik jest bezkarny.

zgodze się z tobą ale ak widzisz jak innym handlarzom auta schodzą a u ciebie stoi bo troche cena wyższa i normalny przebieg to trochę zaczynasz się zastanawiać o co chodzi. Żadna to przyjeność jak auto długo stoi i nawet pół telefonu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.