Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Miałem kiedyś E39 2001r 525d, ludzie którzy stali 0,5 m od auta pytali się czy to benzyna. Z tym że, był to samochód nie z tych "perełek" i "cukiereczków. :D
Opublikowano
Nie porównuj 6 cylindrowego diesla do 4 - zawsze szóstka będzie miała lepszą kulturę pracy. Myślę że za obecny budżet to możesz się rozglądać za touringiem bądź sedanem ale nie coupe. Zajrzyj do działu sprzedam, szukaj forumowych samochodów - widziałem że forumowicz wwwrona sprzedaje fajnie wyposażonego co prawda touringa, do tego historia itd. Nie wiem jak z bezwypadkiem....

A nie zawsze :wink: tydzień temu miałem oglądających którzy przyjechali 330xd i sam zainteresowany stwierdził że mój chodzi ciszej niż jego ;) inna sprawa że miał prawdopodobnie poduchy pod silnikiem do wymiany. Przyczyn głośnej pracy może być kilka. Zasadniczo diesle nawet te małe od bmw pracują znacznie ciszej i kulturalniej od silników tdi z grupy vw :cool2:

większość moich znajomych posiadają silniki diesla VW czy Audi i chodzą naprawdę cicho ten dzisiejszy w e46 320d Coupe pozostawiam dużo ... naprawdę

chodził głośno i słychać było syczenie turbiny po dodaniu gazu nie mam pojęcia co to oznaczało ale dzięki waszej pomocy stwierdzam ze to jeszcze nie to :) to nie to coupe co chciał bym kupić :)

Opublikowano
Taka wywolawcza cene to mial porzadny Golf V ktorego kupilem ostatnio z tego rocznika :) a tutaj prosze Bi Em Dabliu w coupecie :mad2:
Opublikowano
Ty zbieraj kase a nie szukaj auta taka rada wujka Zenka :mrgreen:

wujku dobrze gadasz :D bardzo dziękuję wam za opinię i radę i cieszę się ze zarejestrowałem się do waszego klubu :D

mam nadzieje ze pomożecie w kupnie jakiegoś dobrego autka :) bardzo zależy mi właśnie na coupe akurat ta buda

bardzo mi sie podoba tylko teraz już mam mętlik czy diesla czy benzynę może w gazie codziennie robię dużo km w granicach 80km do pracy i dlatego

chciałem akurat diesla z wcześniejszymi autami które miałem w gazie sprawiały same problemy ale nie miałem nigdy BMW :D

Opublikowano
Jezeli chcesz auto ktore bedzie dawało ci radość z jazdy to niestety musisz kupic dobre i pewne nie tanie :nienie:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Jezeli chcesz auto ktore bedzie dawało ci radość z jazdy to niestety musisz kupic dobre i pewne nie tanie :nienie:

wujek :d w takim razie 22tyś to za mało zęby kupić ładne coupe w dieslu muszę uśmiechnąć się ładnie do mikołaja w tym roku :lol:

może on coś poradzi odpuszczam w taki razie tego ulepa w Bystrej :d dzięki wielkie za pomoc :D

Opublikowano
Opublikowano
Nigdy nic nie kupisz jak nie chce ci się jechać nawet 80km i będziesz się sugerował wyłącznie subiektywnymi ocenami na forum.

adalbert sądzisz ze warto pojechać jeszcze raz zobaczyć dokładnie to bmw podjechać na stację diagnostyczną ?? sprawdzić je dokładnie

co w nim siedzi dla mnie 80km to nie problem ale jak byłem dzisiaj autko super lakier zadbany przedni zderzak widać ze malowany nadkole też , tylko tak jak pisałem wcześniej zaniepokoiło mnie głośna praca silnika , jedna z przednich opon była bardzo ścięta od środka na łyso chyba wole poczekać na coś lepszego za bardzo się chyba napaliłem na nią bo środek jak i lakier moim zdaniem super zdjęcia tego nie oddają na aukcji , i jeszcze fakt ze autko podobno sprowadzone z Warszawy i jest w posiadaniu tego autka 7 miesięcy i już chce sprzedać hmmm?? na pewno jeśli pojadę dam wam znać z ciekawości co z tego wyszło :)

Opublikowano
Pojechać nigdy nie zaszkodzi. Przynajmniej po kilku egz. wyrobisz sobie opinie co do zużycia niektórych elementów.
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
Adalbertowi chodziło bardziej o to że warto obejrzeć kilka egzemplarzy na żywo by mieć rozeznanie i nabrać pewnego doświadczenia :wink: akurat ten egzemplarz bym sobie darował, bo same opony kosztują mały majątek :wink:
Opublikowano

ładny ładny, ale..... czepiając się gała wygląda słabo, szczeliny w karoserii klasycznie dla e46 nie grzeszą równością - nawet na zdjęciach w prospektach są słabo spasowane :wink:

czy reflektory dla wersji 4cyl nie powinny mieć czarnych wnętrz? :wink:

Oczywiście piszę to jako ciekawostkę :cool2:

Ale ładny :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Chodzi o to gdybyś pojechał z kimś, kto choć trochę ogarnia temat, to prawdopodobnie nie miałbyś w tej chwili żadnych rozterek. A tak to "chciałaby a boi się"
Opublikowano
Adalbertowi chodziło bardziej o to że warto obejrzeć kilka egzemplarzy na żywo by mieć rozeznanie i nabrać pewnego doświadczenia :wink: akurat ten egzemplarz bym sobie darował, bo same opony kosztują mały majątek :wink:

JohnnyBravo tu masz rację wszystkie 4 opony były dojechane do wymiany ... i jeszcze nawet nie miał zimowych żadnych !! :mad2:

tak więc koszt zimowych + na wiosnę nowe letnie ...

Opublikowano
Chodzi o to gdybyś pojechał z kimś, kto choć trochę ogarnia temat, to prawdopodobnie nie miałbyś w tej chwili żadnych rozterek. A tak to "chciałaby a boi się"

Dokładnie tak jest mimo tego ze nie ma opon zima + lato nie do końca jestem przekonany ze to ULEP i nic nie warty ... :roll:

Opublikowano

Jak koledzy wcześniej zauważyli, nie jest to m-pakiet, ma jedynie dołożone zderzaki i lotkę. Brakuje oznaczenia modelu na klapie. Nerki i lusterka to jakaś twórczość własna właściciela. Ciekawe, skąd się wzięła tam czarna podsufitka. Ksenonu tam też nie powinno być. Z "prawie full opcją" to niezła przesada.

Wnioski wyciągnij sam. Chciałbym wierzyć, że znajdziesz dobre poliftowe coupe w takiej kasie, ale to jest raczej niemożliwe. Więc albo zwiększ budżet i szukaj zdrowego samochodu, albo obniż wymagania i kupuj to co jest, byleby jakoś jeździło i miało znaczek BMW na masce.

Opublikowano

Cześć koledzy obiecałem ze napisze jak po wizycie z moim mechanikiem z BMW Kraków o tej 320D w Bystrej chyba w życiu tak się tam nie uśmiałem ...

ta aukcja to chyba jakaś kpina !!! autko wygląda na pierwszy rzut oka ślicznie jak dla blondynki nie obrażać mojej kobiety haha . Jak zacząłem mierzyć miernikiem to odpuściłem już na masce nadkolach i drzwiach haha szpachli tyle jak by Jan Matejko malował nie obrażając tak wspaniałego artystę :cry2: ale powiedział bym auto z 2004 ok mogło być malowane mój mechanik powiedział jedziemy na kanał !!! po podniesieniu nie wiedziałem co powiedzieć węże od intercoolera zdrutowane i zaklejone ma silikonie haha jeden amor od 3.0d jeden z innej bajki wydech jedna wielka rdza !!! :oops: gumy na wahaczach jeden z 320d jeden z M3 haha i to zle zamontowany :mad2: co za ludzie !!!! opony ścięte od wewnętrznej strony druty !!!!! :cry2: boże ratuj !!! po zjechaniu z kanału powiedziałem wkręć go na obroty 3-4 tyś i jebbbbb ... chłodnica strzeliła :cry2: yyyyyy płyn sie wylał w 2 sek i co po zabawie :( do domu haha NIE POLECAM tego szrota silnik chodzi jak ursus c 330 nie odgrażać tak dobrej maszynki rolniczej ... :(

Opublikowano
Nie wiem z czego tak się śmiejesz :roll: wszyscy od początku tego wątku dawali Ci do zrozumienia że to auto będzie właśnie tego typu, a Ty mimo to nie pierwszy i nie ostatni zmarnowałeś czas i pieniądze na oględziny :cool2: Takie "okazje" zawsze poprawiają mi humor bo wiem, że mam jednak porządne auto :cool2:
Opublikowano
JohnnyBravo nie jestem centusiem 80km to nie majątek na benzynę a jedno doświadczenie do przodu :d !!! szkoda gadać bo można tak gdybać :d i gdybać !!! za to udało mi się dorwać igłę w serii !!!!
Opublikowano

http://gregorcars.otomoto.pl/bmw-320-C34899265.html

zobaczcie sobie co nabyłem !!! seria śliczna zadbana silnik chodzi cichutko i super zero wycieków !!! tarcze przed tył nowe klocki oleje i filtry wymienione

serwisowane od początku w BMW aaa i nowe amory BMW jupiii kurde stan idealny !!!! 181 i czuć ze ma tyle jazda z tym autem to czysta przyjemność !!! polecam bardzo komis Gregor-Cars w Liszkach KRAKÓW :d same okazy z Francji !!!

Opublikowano
22 koła polift :) następny łowca tanich aut :cool2:

Chces numer do dobrego serwisu diesla? Moze sie przydać.

siedzi na 18 calach wiem ze na pewno musiał bym zmienić te koła ale bardziej chodziło mi o wygląd i o wnętrze było zadbane :)

Ten tekst mnie zabił ten pisze że 22 tyś za polifta to mało , a ten że koła by niej zmienił xD czytaj ze zrozumieniem.

Opublikowano
22 koła polift :) następny łowca tanich aut :cool2:

Chces numer do dobrego serwisu diesla? Moze sie przydać.

siedzi na 18 calach wiem ze na pewno musiał bym zmienić te koła ale bardziej chodziło mi o wygląd i o wnętrze było zadbane :)

Ten tekst mnie zabił ten pisze że 22 tyś za polifta to mało , a ten że koła by niej zmienił xD czytaj ze zrozumieniem.

Bartek1982Sce słuchaj mnie człowieku jak bym siedział od 80 na tym forum to bym zrozumiał wasze slangi i skróty więc się nie przypierrrrr.... ok !!!!!!!!!!! tylko ciesz się ze macie nowego fana do klubu BMW z którym podzielicie się nowostkami i problemami jak i ona z wami !!! to miłość do marki !!!! a nie szpan kto wie więcej i nie wymądrzaj się bo zamilkniesz jak hejnał na wierzy Mariackiej !!!