Skocz do zawartości

"Sam naprawiam" E90

adrianmiszczyk

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
apel do admina .... Wyp... wyspiarza z tego forum !

Wszedzie gdzie sie wypowiada ,robi sie smietnik .. do tego sloma z butow ...

x2

chociaż może na początek ostrzeżenie i odpoczynek od forum złagodziłyby te zapędy niespełnionego pisarza.

Ludzie z pod znaku - moja racja jest najmojsza i piszę co wiem, tylko szkoda, że często nie wiem co piszę.

@wyspiarz.wolin,

chłopie, weź zobacz tylko na ten temat, czy twoje odpowiedzi mają coś z nim wspólnego??

Jeden wątek już został zamknięty, właśnie m.in. dzięki Tobie, teraz siejesz zamęt w kolejnym.

Naprawdę masz tyle wolnego czasu w pracy czy na siłę szukasz publiki dla twoich teorii??

Idź, wychyl jakieś bro czy coś mocniejszego dla kurażu i daj ludziom trochę oddechu.

pzdr

yaz

• Zasłużeni forumowicze

Może i jestem śmieszny, ale zrozum to, że ani Ty, ani np. kolega K8v8M nie jesteście jedynymi na forum.

Każdy ma swój rozum i nie trzeba uszczęśliwiać go na siłę swoim poziomem wiedzy.

Piszesz, że dyskusja dotyczy tematu.

Ja się pytam, po co w ogóle dyskusja w tym temacie?

Autor napisał, że jeżeli chcesz jakiś fragment książki to on zeskanuje.

Jak dla mnie, kolejnymi postami powinny być tylko tego typu - "potrzebuję skan rozdziału 2", "potrzebuję skan rozdziału 4", itd.

Jeżeli nastąpi złamanie regulaminu to są adimi i moderatorzy od tego żeby danego forumowicza "wyprostować".

Chcesz kogoś pouczyć o prawach autorskich?? Jaki problem, wyślij mu PW.

Z resztą, Jeżeli ktoś będzie potrzebował informacji na temat praw autorskich to wierz mi, w dzisiejszych czasach w kilka sekund znajdzie kilka ton.

Edytowane przez yaz

pzdr

yaz

• Zasłużeni forumowicze
Ogólnie jak już się z siebie POŚMIEJESZ to zobacz KTO ZACZĄŁ dyskusje z cyklu prawa autorskie ...

pzdr. Łukasz

Śmiać się z siebie nie przestanę nigdy, bo umiejętność trzymania dystansu do siebie o czymś świadczy.

Co do twojej uwagi o tym kto zaczął.

Rozumiem, że kolega K8v8M działa na Ciebie jak płachta na byka i nie umiesz się powstrzymać przed skomentowaniem jego wpisów i odpuścić?

W takim razie ja odpuszczam, bo co miałem napisać to już napisałem.

pzdr

yaz

JA nie o tym ..

I nie Kolega KV8 nie działa na mnie jak płachta ;), to że mamy czasem ostrzejsze dyskusje, czasem nie, a czasem nawet się zgadzamy ;) nie świadczy o tym, że jeden do drugiego pała jakąś formą nienawiści, wręcz przeciwnie ...

I widzisz mówiłem, żebyś zobaczył KTO ZACZĄŁ dyskusję i nie nie KV8 ją zaczął, a to że wziąłem w niej udział rozumiem, że w myśl twojej opinii i chęci doczepiania ludziom ŁATEK, ja jestem winny całemu OT tego tematu :cool2: jakie to POLSKIE ;)

pzdr. Łukasz

Aby bylo jasne to ja zaczolem... :mrgreen: Te wyspierz chyba masz dobry klin, musze sie wlaczac w twoje dyskusje przejde niezauwazony.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 2 miesiące temu...
a masz może coś na temat w tej książce

STEROWNIK ŚWIEC ŻAROWYCH

Jak wymienić samemu (wiem jest na forum ale che więcej info)

Jeżeli masz silnik N47 to sterownik masz obok filtra oleju. 5 min roboty i zdemontowany. Odkręcasz 2 śruby i ładnie wychodzi.

STEROWNIK ŚWIEC ŻAROWYCH

Kpina, 2 śruby i dwie kostki. Słabe dojście, wyjmiesz w 20 minut jak masz dobre klucze...

STEROWNIK ŚWIEC ŻAROWYCH

Kpina, 2 śruby i dwie kostki. Słabe dojście, wyjmiesz w 20 minut jak masz dobre klucze...

No faktycznie kpina jak się czegoś nie widział i nawet nie masz pojęcia gdzie jest to faktycznie 20 minut.

Czasem zastanawiam się nad sensem forum czy ono pomaga czy tylko służy do przechwałek.

tomasztolala ja się nie chwale tylko jestem z siebie dumny :8) a to nie grzech chyba. Wchodzisz na allegro wpisujesz sterownik i już wiesz jak wygląda... W przypadku określenia lokalizacji wystarczy google...