Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jak tylko czytam co zostało wymienione to łapię się za portfel :D Ja też mam u siebie 5 biegów i przyznam, że szóstka by się przydała na dłuższą metę.

Ja tras nie robię.. Kręcę się tylko po okolicy także nie miałem jakiegoś dużego ciśnienia na 6 biegów, dłuższy czas poszukiwania części + koszta.

Wszystkie zdjęcia z pierwszej strony wcięło... Może zrobisz reupload na innej stronie? Na tinypic.com długo się trzymają.

Jak tylko będę miał chwilę to uaktualnię wszystko, w tej chwili absolutny brak czasu.. :(

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pompa wspomagania wymieniona, regenerowana z IC.

A w dniu wczorajszym wjechało niziutkie czerwone zawieszenie.. Przód siadł o jakieś 5-6 cm :twisted:

Będzie chwila to wstawię zdjęcia :cool2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znalazłem chwilę czasu żeby ponownie dodać zdjęcia, jak mi się uda to jeszcze gdzieś na dysku znajdę te pierwotne, które były na początku w temacie :)

Od boku aktualnie

http://s2.ifotos.pl/img/bokjpg_apxwree.jpg

No i powoli zaczynam zastanawiać się nad sprzedażą, gdzieś tam w odległych planach m3 e92 :)

• 1 rok później...
Opublikowano

Samochód odebrany od lakiernika, wszędzie gdzie były jakieś drobne ogniska korozji zostało zrobione, samochód spolerowany i wymyty wygląda jak nowy :)

W sobotę będzie woskowanie i detailing wnętrza także gruzeł przechodzi swoją drugą młodość :)

edit/// Dodatkowo doszedł rarytas, zamontowałem do fabrycznego radia AUXa :twisted: :twisted:

http://s6.ifotos.pl/img/IMG3697JP_qnssehn.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3 dni temu wymieniony czujnik poziomwania xenonów oraz ta rączka na której to pracuje bo się ułamało oczywiśćie na ori :evil: :evil:

Niedługo wjeżdzają nowe amortyzatory na tył, zastanawiam się tylko czy sachs czy bilsetin.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Masz dodatkowo obniżone auto, nawet fabrycznie było sportowe dostosowanie podwozia a sachs przewiduje na tył takie same amortyzatory do wszystkich rodzajów zawieszeń, więc lepiej wybrać bilstein.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• 2 tygodnie później...