Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzięki! tylko zastanawia mnie, bo właściciel - handlarz twierdzi, że sprowadził go z Niemiec, tu pokazuje, że jest z Włoch - to ilu miał już właścicieli??? :/
Opublikowano

Auto jest z Włoch na 100% może tylko tranzytem przez Niemcy przeszło (żeby podwyższyć wartość)

A ilu miało właścicieli dowiesz się z Włoskich dokumentów

na oryginalny lakier u 6letniej Włoszki raczej bym nie liczył

Opublikowano
Sprzedawca sam mówił, że robił mu jakieś dwie podmalki - lusterko i coś jeszcze. Aktualnie ma delikatną rysę na lewych drzwiach. Zarzeka się, że auto jest w porządku, że nie ma problemu żeby go wziąć do BMW na serwis. Kusi... ;)
Opublikowano
Zarzeka się, że auto jest w porządku, że nie ma problemu żeby go wziąć do BMW na serwis. Kusi... ;)

No to bierz na serwis, w czym problem?

Auto za kupę kasy więc chyba oczywiste że powinno przejść przed zakupem przez ręce kogoś kto ogarnia temat

I dobrze sprawdź papiery, czy aby Vatu w tych Niemczech nie zgubiło

Opublikowano

To co to były za podmalowania, że tą rysę pominął ... raczej nie wózek marketowy.

Nie wiem jak dobre x5 w tym roczniku ale I wydanie po lifcie z dobrym wyposażeniem i opłaceniem wychodzi podobnie.

Opublikowano
Może źle się wyraziłem, myślałem że przejrzyście - e53 po lifcie - mały przebieg ( nie 400 tyś ) nie od ciemnego, nie po wielkim dzwonie, z dobrym wyposażeniem ( w x5 jest co dobrać ) po opłatach na legalu łykając przykładowo dobrą sztukę z mobil.de wyjdzie tak samo jak ta powyżej - cenowo.
Opublikowano

oczywiście, że wezmę na serwis :) tylko biorąc pod uwagę,że jestem laik w temacie, to myślałam, że ktoś tu coś naskrobie typu: kobieto łapy precz od tego auta, bo śmierdzi szwindlem na kilometr i będzie po sprawie ;) albo odwrotnie, ktoś gdzieś poklika i powie - rewelka, okazja, jedź, sprawdź i kup :D

I tak już dużo mi naświetliliście w temacie :)

Poza tym świat jest mały.. :))

Opublikowano
No więc: przede wszystkim auto jest ze stycznia 2007 i silnik ma 235KM i z VIN wychodzi brak oznaczenia modelu
Opublikowano (edytowane)

Type

Value

VIN WBAFF41000LZ01962

Type code FF41

Type X5 3.0D (EUR)

E series E70 ()

Series X

Type GEFZG

Steering LL

Doors 5

Engine M57/T2

Displacement 3.00

Power 173

Drive ALLR

Transmission AUT

Colour BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Upholstery LEDER NEVADA/BEIGE (LUB4)

Prod.date 2007-01-18

Description (EPC)

S1CBA CO2 UMFANG CO2 equipment

S220A NIVEAUREGULIERUNG Self-levelling suspension

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sports suspension settings

S230A EU SPEZIFISCHE ZUSATZUMFAENGE Extra package, EU-speciifc

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Sports leather steering wheel

S2RZA LM RAEDER STERNSPEICHE 213 M. MISCH. BMW LA wheel, star spoke 213

S302A ALARMANLAGE Alarm system

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Deleted, model lettering

S321A EXTERIEURUMFAENGE IN WAGENFARBE Exterior parts in vehicle colour

S328A ALUMINIUM-TRITTBRETT Footplate, aluminium

P330A SPORTPAKET Sports package

S354A GRUENKEIL-FRONTSCHEIBE Windscreen, green-tinted upper strip

S386A DACHRELING Roof railing

S413A GEPAECKRAUMTRENNETZ Luggage compartment net

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Floor mats velours

S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit

S430A INNEN-/AUSSENSPIEGEL AUT.ABBLENDEND Interior/outside mirror with auto dip

S431A INNENSPIEGEL,AUTOMATISCH ABBLENDEND Interior mirror with automatic-dip

S441A RAUCHERPAKET Smoker package

S459A SITZVERSTELLUNG, ELEKTR.MIT MEMORY Seat adjustment, electric, with memory

S464A SKISACK Ski bag

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Sports seat

S493A ABLAGENPAKET Storage compartment package

S4ADA INTERIEURL. ALU. LAENGSSCHLIFF FEIN Interior trim strips, brushed aluminium

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Headlight cleaning system

S508A PARK DISTANCE CONTROL (PDC) Park Distance Control (PDC)

S521A REGENSENSOR Rain sensor

S522A XENON-LICHT Xenon Light

S524A ADAPTIVES KURVENLICHT Adaptive Headlights

S534A KLIMAAUTOMATIK Automatic air conditioning

S544A GESCHWINDIGKEITSREGEL. MIT BREMSF. Cruise control with brake function

S563A LICHTPAKET Light package

S609A NAVIGATIONSSYSTEM PROFESSIONAL Navigation system Professional

S676A HIFI LAUTSPRECHERSYSTEM HiFi speaker system

S694A CD-WECHSLER VORBEREITUNG Provisions for BMW 6 CD changer

S698A AREA-CODE 2 Area-Code 2 for DVD

S760A INDIVIDUAL HOCHGLANZ SHADOW LINE High gloss shadow line

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Headlining anthracite

S818A BATTERIEHAUPTSCHALTER Battery master switch

S840A HOCHGESCHWINDIGKEITSABSTIMMUNG High speed synchronisation

S855A SPRACHVERSION ITALIENISCH Language version, Italian

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Dealer List Europe

S877A UEBERKREUZBEDIENUNG ENTFALL Omission of non-combined operation

S884A ITALIENISCH / BORDLITERATUR On-board literature Italian

S8SPA COP STEUERUNG Control unit COP

S925A VERSANDSCHUTZPAKET Dummy-SALAPA

S999A AUFTRAGSSTEUERUNG HEA Job control "HEA"

S205A AUTOMATIC GETRIEBE Automatic transmission

S548A KILOMETERTACHO Kilometre speedo

rocznik oczywiscie zawyzony :roll:

na Paczkow, Nyse uwazaj bo tam jest zaglebie handlarzy"przekretow" :lol:

Edytowane przez robert0707
Opublikowano
Faktycznie na mobile.de jest ich sporo w podobnej cenie. Dodatkowo większość w komisach, więc jeszcze do utargowania do 1000 Euro jeśli na rynek polski. Niestety u mnie wchodzi w grę leasing, bo jakbym miała gotówkę to niestety w PL bym nie tknęła żadnego samochodu. Nie wiem czemu my Polacy tylko patrzymy jak kogoś oszukać i wykiwać ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale faktycznie skąd tym oszustom się 2008 wziął to nie wiem. Produkcja 01/2007, I rejestracja 04/2007, to skąd to 2008???? :duh: I co do napisu X5 z tyłu to faktycznie być go nie powinno więc tył musiał być robiony.
Opublikowano

Bo to handlarz - pomijając oczywisty fakt - trudni się sprzedażą - z tego żyje.

Nie miałem przyjemności - wątpliwej lub nie, sprawdzić - ale na roksa.pl 3/4 to inne panie - pewna analogia - nie bez powodu ...

Opublikowano

bylem raz w Paczkowie, z kolega ktory pracuje w CBS. gdy sie handlarzyna o tym dowiedzial to auta nie chcial nam sprzedac i sciemnil, ze ktos w miedzyczasie do niego dzwonil, co wczesniej ogladal to auto i bedzie kupowac :mrgreen: :duh:

mowie Ci ten rejon jest jakis dziwny i nie kupilbym tam nawet wodki w sklepie, bo pewnie chrzczona :wink:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam przypadkiem trafilem na ten temat i specjalnie sie zalogowalem zeby ostrzec cie przed tym autem bo to padaka jakich malo a wlasciciel cwaniak ;) bylem zainteresowany tym autem i pojechalem go zobaczyc fakt lakier orginalny ale byl tak polerowany ze szkoda slow ,podlaczylem go pod kompa i bledow bylo sporo miedzy innymi wszystkie swiece do wymiany czujniki walka rozrzodu pompa paliwa i sporo innych rzeczy cos bylo jeszcze nie tak ze skrzynia i tam byl 85 razy kasowany blad :D

Te auto nie jest z niemiec tylko z wloch mam zdjecia tego auta jak stalo w wloszech na parkingu i z tamtad auto bylo przywiezione jako uszkodzone z padnietym EGR Wnetrze zaniedbane opony lyse no i auto nigdy nie bylo serwisowane w BMW i niema ksiazki serwisowej i jest tylko jeden klucz :) a sprzedajacy to typowy Mirek handlarz niechcial mi pokazac auta bo byly na nim wgniotki jak pamietam 40 ale ktos tam je mial wyciagac bez malowania ale jak koles mi powiedzial ze sam mlotkiem narobil te wgniotki zeby wziasc kase z AC to pobilo wszystko tak ze nie polecam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No więc: przede wszystkim auto jest ze stycznia 2007 i silnik ma 235KM i z VIN wychodzi brak oznaczenia modelu

X5 ma oznaczenie modelu na boku,na dole drzwi lub na błotniku nie jestem pewien.

Chyba w tym vinie o to oznaczenie chodzi,bo ona tego tam nie ma,ale mogę się mylić.