Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka dla osoby nie obeznanej w tematyce e46 na zdjęciach wszystko wygląda super. Jest skóra, m pakiet, individual itp. Okazuje się jednak że wszystko jest dołożone. Nawet koła i zawieszenie się nie zgadzają. Z jakich przyczyn? Można tylko zgadywać. Przebieg także jest jedną wielką zagadką. Wszelkie zmiany dziwią tym bardziej, że auto pierwotnie było bardzo fajnie wyposażoną i skonfigurowaną edycją exclusive :roll: Może gdyby sprzedający opisał na jakimś forum historię przeróbek to inaczej bym na to spojrzał.

Poliftowy 330d to rzadki widok na ulicach stąd rozumiem wysoką cenę. Osobiście wolałbym jednak skromniej wyposażony oryginalny egzemplarz

Opublikowano
Podsumuje temat ,jezeli był by to forumowicz ktory kupi to auto 3 lata temu i non stop by wklejal co wymienił i robił zdjecia na forum to co innego ale jest to handlarz a ja im niestety nie wierze dla mnie to auto ma wymienione wnętrze bo musiał to zrobic a nie chciał to moje zdanie i moze sie mylę ale cos w tym musi byc moze po zalaniu? Spaleniu? Kradzieży? Cos musi byc ze handlarz wymienił to wszystko bo oni nie robią napewno tego z pasja N chyba ze jeździł tym pare lat .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
I zmienił chromy a mPakiet doposażył kompletnie - ot takie szczegóły, ale cholernie istotne a kosztują mniej niż jeden ori zderzak do mPasztetu,
Opublikowano
Jeśli mowa o zmianach to kiera też zmieniona, dziwne z tym wnętrzem, szara skóra ładniej by się prezentowała, jakby były włożone sporty to jeszcze byłoby wytłumaczenie a tak :roll: paskudnie wygląda ten chrom przy m-pakiecie :?

Kiera na pewno pomalowana farbą do skóry bo nie widac juz faktury skóry:)