Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

O co chodzi z tą ścierą na fotelu?

Są dwie możliwości: przebieg ponad 500kkm lub mega dzwon..albo jedno i drugie.

Zwykłe zadbane 330ci z takim przebiegiem z tego roku jest więcej warte a co dopiero z m-pakietem, nie mówiąc nawet o clubsporcie :duh: no chyba, że dziecko mu się urodziło :norty:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A link podasz czy mamy szukać? :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Chyba nikt go nie oglądał, bo za drogi i tak już chyba zostanie :mrgreen:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Opublikowano
Drogi to on (chyba) był w maju, bo w wątku o nim ktoś marudził że drogo :| . Teraz jest tanio i też źle. Bez obrazy dla poszukujących, ale chcąc mieć tego typu auto w stanie bardzo dobrym (idealnych nie ma-no chyba że "idealny jak na 10cio latka" :cool2: ) należałoby wybrać się do naszych zachodnich sąsiadów z ok 10000E w kieszeni i szukać, szukać i jeszcze raz szukać. Oczywiście ktoś może powiedzieć że mają tam takie za 6-7-8tyś E, ale w nich znajdę te same mankamenty jak w omawianym egzemplarzu :roll:
Opublikowano
Johnny, wierzysz, że ktoś z tych, co wklejają tu auta, pojedzie do Niemiec i da za e46 10k euro? W PL liczy się tylko jedno kryterium: cena, jak najniższa. Czasem w grę wchodzi drugie: poziom szpanu na osiedlu. I tyle. A jak się kupi tanio, ale szpanowo, a później się okazuje, że auto po dzwonie, skręcone i trzeba jeszcze wywalić parę tys. zł na naprawy to zaczyna się lament, że w PL handlarze to szuje, rynek zepsuty, a BMW to przereklamowany szrot, bo przecież miało być tanio i dobrze!
Opublikowano

Jasne że nie wierzę ;) chodzi mi jednak o to że jak się szuka taniego auta to trzeba się liczyć z tym że będzie miało pewne mankamenty, baaa nawet te drogie będą je miały bo przecież głównie omawiane e46 mają już zwykle po kilkanaście lat i są do kupienia za kilkanaście % kwot początkowych.

W ostatnim czasie przeglądam te wszystkie wątki "zakupowe" i widzę tylko wypowiedzi typu: auto za tanie, przebieg za mały, za duży itp., :8) i jak tu komuś dogodzić :?

Opublikowano
Jasne że nie wierzę ;) chodzi mi jednak o to że jak się szuka taniego auta to trzeba się liczyć z tym że będzie miało pewne mankamenty, baaa nawet te drogie będą je miały bo przecież głównie omawiane e46 mają już zwykle po kilkanaście lat i są do kupienia za kilkanaście % kwot początkowych.

Dokładnie. Ja jednak odnoszę wrażenie, że mało kto zdaje sobie z tego sprawę w myśl zasady, że ma być tanio i dobrze. A nawet jeśli ktoś decyduje się na wydanie kwoty wyższej niż średnia z allegro, to oczekuje od samochodu stany salonowego, co nie zawsze się sprawdza.

W ostatnim czasie przeglądam te wszystkie wątki "zakupowe" i widzę tylko wypowiedzi typu: auto za tanie, przebieg za mały, za duży itp., :8) i jak tu komuś dogodzić :?

No cóż, pewnie takie wypowiedzi bazują na doświadczeniu i na tym, że są pewne zależności typu przebieg-cena :)

Opublikowano
Nie ma pewnych zależności cena-przebieg, to podstawa. Przecież te wszystkie prezentowane tutaj auta, są sprowadzane z krajów gdzie taka zależnosc istnieje i jak napisałem jest podstawą. Oczywiscie nie wspominam już o uszkodzeniach blacharskich i mechanicznych.
Opublikowano

Takie auto jeżeli jest jak inne moje sprzedam bez problemu za 30 tys zł lub 33 jakies pytania?

Dodam jeszcze ze ponad pół roku temu czy nawet rok było takie w Niemczech w tym samym kolorze i M pakiecie do wymiany była lewa cwiara auto kosztowało 3500 euro szkoda ze nie mam vinu chętnie bym sprawdził to ale poszukam moze gdzieś mam jeszcze zdjecie tego auta .

Mam dwa zdjecia z 18 tego września 2013 jak tu sie he wkleja? Lewa strona i prawa dostałem je na maila czy mnie to interesuje ale uszkodzenie było za duze cwiaravi jeszcze cos tam z tyłem było juz robione .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.