Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niski przebieg i niska cena okazja!

Jak zreszta zawsze :mrgreen:

Kosztczakupu 2500-3000 euro Max .w tej cenie kupuje sie z uszkodzona podłużnica lub przebiegiem tak nielubianym wczasowym kraju ,ja bym brał i nie marudził :cool2:

Paskudne fotele .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Sprawdzając po vinie pisze ze układ kierowniczy po prawej stronie, czyzby anglik i przekładka? Ale tez pisze ze produkowany był w Monachium, to mogli produkowac tez na prawą strone kierownice?
Opublikowano
chyba na wyspach był to dość popularny kolorek :cool2: w moim mieście jeździł taki na brytyjskich blachach tyle że coupe. Jakiś czas później pojawił się identyczny na naszych blachach. Co ciekawe nawet parkował w tym samym miejscu :norty: :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To auto ma pakiet aerodynamiczny a nie m-pakiet, więc wnętrze może takie być.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
@Zenek Przecież wizualnie to auto nie różni się niczym od tych, które sam targasz.Jedyne co to niższa cena i w wyższy przebieg niż te Twoje cacka.

Nawet Mpak tylko z zewnątrz jak jedna z Twoich e46 :mrgreen:

No wlasniecze różni sie cena ,myślisz ze ja jakbym umiał załatwić zadbane serwisowane bmw 330i to nie chciał bym go sprżedac za 19 koła ? Czy ja mam ceny z sufitu?

Wczoraj był u mnie facet z bliska zeby zobaczyć czy rzeczywiście auto droższe o 5 tys od tych co Ogladal a ogladal 9 sztuk różni sie i powiedział ze nie ma porównania ,musi tylko załatwić 5 tys wiecej od kwoty ktora ma i kupuje powiedział ze auta do 20 tys ktore Ogladal to złomy i szkoda na nie czasu .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.