Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam .Czy ktoś z kolegów może się wypowiedzieć o oponach Hankook Ventus Prime2 K115 225/45/17 94W XL , ewentualnie jeśli ktoś na takich jeżdzi. Zastanawiam się nad ich zakupem moje felgi to - M Double Spoke 194 .
Opublikowano

Mam "henki " tylko mniejszy rozmiar. Przejecalem na nich juz jakies 25kkm i jeszcze spoko wygladaja. nie moge nic zlego powiedziec.

Dobre gumy w dobrej cenie.

Sorry za ortografie - niemiecki windows :)

http://images.spritmonitor.de/519278.png

Opublikowano

W obydwu autach mam Hankooki i są to naprawdę bardzo dobre opony pod względem trzymania, zarówno na suchej jak i mokrej nawierzchni, do tego są ciche i bardzo dobrze tłumią nierówności.

Na pewno jakością nie odstępują markom premium, a do tego mniej kosztują.

Opublikowano

Ja też mam Hankooki i polecam. Cały sezon na nich jeżdżę i jak na razie jest ok.

Chociaż Yokohama trochę lepiej zachowywała się na mokrym ale te też są ok.

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
Ja też mam Hankooki i polecam. Cały sezon na nich jeżdżę i jak na razie jest ok.

Chociaż Yokohama trochę lepiej zachowywała się na mokrym ale te też są ok.

To troche nie porownywalne, Yokohama to jednak opony o jedna klase wyzsze niz Hankooki (i kosztuka tak z 10% wiecej srednio z tymi samymi parametrami szybkosci i jakosci). Za to Hankooki maja bardzo dobra relacje ceny do jakosci.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie