Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/bmw-320-e90-C34630625.html

Dane pojazdu

Kod typu VC31

Typ 320D OL (EUR)

Typoszereg E E90 ()

Seria 3

Rodzaj konstrukcji LIM

Układ kierowniczy LL

Drzwi 4

Silnik M47/T2

Pojemność skokowa 2.00

Moc 120

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor BLACK SAPPHIRE METALLIC (475)

Tapicerka STOFF FLUID/BEIGE (ALB4)

Data prod. 2006-09-08

Wyposażenie

Wielofunkcyjność dla kierownicy

Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

Obr. BMW, st. le. spr. rad. 160

Instalacja alarmowa

Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

Lusterko wewn. ściemniane automatycznie

Pakiet dla palących

System załadunku

System Isofix

Zespół schowków

Podłokietnik przedni, przesuwany

Spryskiwacze reflektorów

Park Distance Control (PDC)

Lampa przeciwmgłowa

Czujnik deszczu

Światło ksenonowe

Klimatyzacja automatyczna

Tempomat

Radio BMW Professional

Pakiet Advantage

Pakiet Comfort

Spis dealerów, Europa

Literatura pokładowa, niemiecki

Sterowanie COP

Kod dla roku modelu w numerze FG

Zakr. wyp. zewn. w kolorze pojazdu

Listwy wewnętrzne tytanowe matowe

Licznik kilometrów

Wersja językowa, niemiecki

Pojazd z polskiego salonu - pierwszy właściciel.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Choć ogłoszenie nie jest już aktywne i nikt nic nie napisał...

Wg. VIN to nie powinna być skóra(a w aucie chyba jest) tylko materiał.Wymienione listwy na drewniane(ja u siebie też wymieniłem :wink: ).Wg. VIN nie ma podstawek na kubki,nie ma też systemu start-stop,może już to jest standard-nie wiem.No i ta cena;dla mnie zdecydowanie za niska-ale dla łowców okazji... no cóż :?:

Opublikowano

Kubki w VIN są, start stopu nie ma - ale w aucie tez go nie ma.

reszta tak jak pisze Daski:)

Opublikowano

Jak tak patrze po innych postach z tego dzalu to nie duzo mankamentow. A ze ktos skure dorobil w aucie to nie duzy grzech. Ale faktycznie cena jest zbyt atrakcyjna.

msmichal jak nie ogladnie to nie bedziesz wiedzial. A moze szykuje sie troche wymian w aucie ktos sie zdecydowal sprzedac zanim sam bedzie musial robic (dwumas, lancuch .... ) trzeba obadac sprawe, bo jesli auto nic nie dolega i nie ma kreconego licznika to moze byc dobra opcja.

Opublikowano

Dzięki Panowie za komentarz (lepiej późno niż wcale :wink: ). Byłem oglądać to auto. Na wstępie przyznam, że nie jestem na tyle doświadczony w oględzinach samochodów, by wychwycić wszystkie mankamenty, więc moje oględziny sprowadzają się do wizualnego ocenienia stanu pojazdu, sprawdzenia dokumentacji i przejechaniu się kilku km (resztę sprawdziłbym w serwisie). Jeśli chodzi o to BMW to środek trochę zaniedbany (lubię czystość i nie wyobrażam sobie aby mój samochód wyglądał tak w środku). Kierownica, gałka zmiany biegów i gdzieniegdzie plastiki krótko mówiąc lekko wysłużone. Karoseria typowo miejska, tj. kilka odprysków, zadrapań itp. Przednia szyba dostała kamykiem i jest widoczny ślad na wysokości oczu kierowcy. Zderzak z prawej strony (dosłownie) wisiał. Podobno właściciel wymienił koło dwumasowe i żarniki x. Jeśli chodzi o listwy wewnętrzne, to właściciel twierdzi, że od nowości są drewniane i nie wie dlaczego w vin są tytanowe :roll: Wstyd się przyznać, ale ciągle myślałem, że tapicerka jest ze skóry :oops: Dopiero teraz mnie uświadomiliście, że powinna być materiałowa (na przyszłość - gdzie mogę znaleźć przetłumaczone oznaczenia tapicerek w BMW?).

Może komuś przydadzą się się powyższe informację z oględzin typowego laika :wink: Dodam tylko, że nie jestem łowcą okazji. Zainteresowałem się tym pojazdem nie dlatego, że cena jest atrakcyjna, tylko dlatego, że pojazd był/jest użytkowany przez jednego właściciela od nowości.

Jeśli ktoś ogarnie go od strony mechanicznej/blacharskiej, to powyższe mankamenty nie powinny stanowić większego problemu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Najprościej wpisać w google i grafika :wink: jak jest skóra to w nazwie jest "leder".

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.