Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam ponownie, pisze z taka ciekawostką, bo z nudów zainteresowałem sie tym ogloszeniem w niemczech za 22,3 tys euro po paru dniach to samo było za 18 tys euro( zaznaczam ze auto stoi w polsce) czyli to jest wałek pisze, zeby moze kogos ustrzec przed nacigaczami...telefonicznie na to ogloszenie w niemczech sie nie dodzwonilem bo to nr fax ale na email mi odpisali wrzuce tutaj co mi pisali ( tlumaczone translatorem takze sory) ai cały czas pisze z tym "kimś" jako osoba bardzo zainteresowana..

good Morning,

528 jest ciągle na sprzedaż.Ostatnia cena jest 18.000¤.

Samochód jest w bardzo dobrym stanie.Wewnętrzne i zewnętrzne są idealne. Bezwypadkowy, żadnych zadrapań, usługi etc gotowe na czas.

dziękuję

Gerard McGener

Witaj,

Dziękujemy za zainteresowanie. Byłem w Niemczech na okres jednego roku, jestem inżynierem samochód, a teraz jestem z powrotem w Dublinie, w Irlandii.Samochód ma niemieckie papiery i tytuł.

Mam do sprzedania samochód tak tanio, bo potrzebujesz samochodu tutaj w fotelu kierowcy po prawej stronie, a samochody są bardzo tanie w Irlandii.

Chcę, aby sprzedaż za pomocą specjalnych firm transportowych, ponieważ zapewnia ochronę zarówno dla kupujących i sprzedających.

Jeśli chcesz kupić samochód, odpowiedz mi, a dam ci wszystkie szczegóły.

MfG

Gerard McGener

Witaj,

Jak już mówiłem w mojej ostatniej wiadomości, samochód jest tu ze mną w Dublinie, w Irlandii.Samochód jest zarejestrowany w Niemczech, ma niemieckie papiery.Samochód jest w bardzo dobrym stanie, obsługa zawsze na czas, nie ma problemu z funkcją lub coś.

Ze względu na duże odległości, chcę korzystać z profesjonalnej firmy transportowej w tym sprzedaży, tak że można zobaczyć i przetestować samochód przed otrzymaniem pieniędzy.Samochód jest już w posiadaniu firmy transportowej.

Teraz wyjaśnię wam, jak działa biznes.

1 Po pierwsze, musisz wysłać mi swoje imię i nazwisko oraz adres wysyłki.

2 dam wszystkie szczegóły w firmie transportowej i będzie mógł rozpocząć transakcję.Firma transportowa będzie przygotować samochód do transportu, a dokumenty i umowy, które musisz się zalogować firmy transportowej będzie dla nas wszystkich dokumentów.

Po wszystko zostało sprawdzone, przedsiębiorstwo żeglugowe skontaktuje się ze wszystkimi szczegółami transakcji i numerem przesyłki, dzięki czemu można sprawdzić on-line statusu transportu kiedy chcesz.

3 W tym miejscu, należy wpłacić 50% ceny zakupu na konto chronione.Pieniądze pozostaną na koncie chronionej za bezpieczeństwo transakcji do momentu otrzymania i sprawdzić samochód.

4 rozpoczyna się transport, a otrzymasz samochód w 3/4 dni roboczych.

5 Po otrzymaniu samochodu masz czas inspekcji 5 dni, aby przetestować samochód. Jeśli zatrzymać czas inspekcji 5 dni, środek transportu przyjdzie do ciebie i musisz powiedzieć mu swoją decyzję.

- Jeżeli samochód nie jest w idealnym stanie / ma uszkodzenie / to nie jest opisany / nie lubię zdjęć, firma transportowa przekaże wam pieniądze i zajmie mi do samochodu, na mój koszt. Ale jestem pewien, że będzie utrzymać samochód, ponieważ jest to doskonały samochód;

- Jeżeli samochód działa bardzo dobrze i to jest opisane, bez uszkodzeń, należy przesłać do firmy transportowej, a drugą połowę pieniędzy, podpisywania dokumentów (umowy, tytuł, itp), a samochód jest twoje. Ponadto, agent transferowy napisze zamiast mnie, bo ja mu praw.

Można zobaczyć tutaj szczegóły transakcji i firmy transportowej:

www.logistics-auto-european-services.co ... works.html

Metoda płatności jest przelew bankowy.

Zapłacę wszystkie koszty van tutaj. Wystarczy tylko do uiszczenia opłaty transferowej (40-50 euro chyba).

Jeśli wszystko jest jasne dla Ciebie, prześlij mi swoje imię i nazwisko oraz adres wysyłki, a ja uruchomić proces.

MfG

Gerard McGener

Opublikowano
Ogólnie auto okazja życia, wystarczy wpłacić zaliczkę i jest Twój. Potem kontakt się urywa, firma znika razem z kasą. Kiedyś miałem przyjemność zabawy z takim sprzedawcą, wtedy oferował E91 2009r praktycznie full wypas za 23tyś+opłaty :D Zapytałem go, że skoro jest za granią to czemu ja nie płacę za rozmowy z nim jak za zagraniczne. Niestety wtedy coś przerwało nam połączenie i nie dałem rady się już skontaktować. Nie pierwszy i nie ostatni przypadek.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano

jesli dzwonisz na PL nr, to on moze byc nawet na Zanzibarze, a i tak nie bedziesz placil wiecej niz za rozmowe krajowa.

poczytaj co to roaming :roll:

inna sprawa, ze to zwykly walek tzn nigerian fraud

Opublikowano

Stary jak świat Przekręt nigeryjski.

Kiedyś wystarczyło wpłacić zaliczkę w Western Union i można było jechać po furę a teraz z czasem chłopaki się rozwinęli ( zdali sobie sprawę że zapanowało ogólne lenistwo i nikomu nie chce się z domu wychodzić )więc proponują firmę transportową na dostawę auta pod sam nos :mrgreen:

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589

Opublikowano
CIEKAWE CZY IM SIE TRAFI BARAN CO ZAPŁACI 9 TYS EURO ...

czasem nawet nie jeden na ten sam samochód :D

Dokładnie, codziennie jest jakieś świeże mięso :D Szkoda tylko, że tacy idioci są lub starają się być anonimowi. Ale nie warto się nimi interesować, to są ich pieniądze.