Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
"Dobry rocznik, dobra cena :lol: uszkodzenie wygląda jakby zostało zrobione przed chwilą :mrgreen: Aż dziwne, że auto nie zostało z powodu tego uszkodzenia oddane na szrot. No comment :mad2:
Opublikowano
Bardziej martwiłbym się tym, że już tam kiedyś lakiernik łapy wsadzał do tych drzwi, pytanie co było?
Opublikowano
Ja bym się martwił stanem emocjonalnym Niemca, który oddał to auto ubezpieczalni, oraz stanem obecnego własciciela, któremu ta ubezpieczalnia oddała auto za przysłowiowy psi grosz i za taki chce go sprzedać :D A tak na poważnie jak napisałem, uszkodzenia są powierzchowne i wyglądają na bardzo świeże. Reszta jest tajemnicą :)
Opublikowano (edytowane)

Na ten tekst z ubezpieczalnią nawet nie zwracam uwagi

(kopiuj klej) inne jego auto: http://allegro.pl/audi-a4-2-0tdi-alu-17-oryg-lakier-km-1-wl-fv23-i4667495203.html

Ale wg mnie auto nie najgorsze, widać że już wcześniej coś było - cena wg mnie bardzo dobra, wyposażenie jak na 318i raczej OK

Jeśli tylko przebieg oryginalny to wydaje mi się, ze można się bliżej zainteresować i chociaż pokusić o o oględziny.

BTW sprzedający jest na forum.

Edytowane przez Bronx_l
Opublikowano
Skoro kupił z ubezpieczalni, to powinien mieć pełną dokumentację papierową i fotograficzną. Czy ma? nie wiem. Ale jak nie ma. to zle. Przepraszam, nie kupił tylko "wziął za darmo" :mrgreen:
Opublikowano
Pod maska wyglada to błoto jak po zalaniu .

No faktycznie, powinno być wyplakowane. :D

Opublikowano
Moze nie wypakowane ale nie takie błoto to nie jest kurz z ulicy czy z pola ,wyglada inaczej .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.