Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.. Trafiłem na ten temat w sumie przypadkiem z nudów. To ja byłem sprzedającym te auto . Co do zdjęć było ich dużo aby w miarę wszystko pokazać . A i lubię robić zdjęcia ;-)

Co do kolegi "Zenek pestka" to moja sprawa za ile chcę sprzedać swoje auto - przede wszystkim to chciałem je sprzedać a nie sprzedawać . Sądzisz ze wystawiając je za tą cenę to był trup ?? było zupełnie inaczej - kupiłem od 1 właściciela za granicą ( pracownika serwisu bmw ) nawet żarówki w środku były wymieniane w serwisie na co były rachunki/ faktury . co do wypadkowości dla twojej info była 100% bez wypadkowa , malowany był prawy błotnik a dokładnie to wymieniony na drugi i pomalowany bo ori miał rant w rudej .

jak jeszcze raz przeczytam temat to odpowiem na wątpliwości które pisałeś , bo nie pamiętam wszystkiego.

A do kolegi który chciał autko kupić i dziś do mnie chyba dzwonił - To gdybyś zadzwonił w weekend był byś pierwszy niż aktualny właściciel .

Opublikowano
Oczywiście nie chcę na dzień dobry mieć wrogów na forum , chcę rozwiać wątpliwości , a kolega "Zenek pestka" może mi pomoże wyhaczyć sensowne e92 z r6 diesel lub benz ?? ;-)
Opublikowano

No i teraz bede zalowal, ze nie dzwonilem w weekend, ale szanuje czas wolny i dlatego nie dzwonilem a i tak nie zebralbym sie tyle km w jedna strone :) No i tak to ja dzis dzwonilem :) - pozdrawiam

Tak wiec poszukiwania trwaja dalej ^ Stwierdzam, ze milion aut na allegro ale nie ma co kupic :D

Opublikowano
Witam.. Trafiłem na ten temat w sumie przypadkiem z nudów. To ja byłem sprzedającym te auto . Co do zdjęć było ich dużo aby w miarę wszystko pokazać . A i lubię robić zdjęcia ;-)

Co do kolegi "Zenek pestka" to moja sprawa za ile chcę sprzedać swoje auto - przede wszystkim to chciałem je sprzedać a nie sprzedawać . Sądzisz ze wystawiając je za tą cenę to był trup ?? było zupełnie inaczej - kupiłem od 1 właściciela za granicą ( pracownika serwisu bmw ) nawet żarówki w środku były wymieniane w serwisie na co były rachunki/ faktury . co do wypadkowości dla twojej info była 100% bez wypadkowa , malowany był prawy błotnik a dokładnie to wymieniony na drugi i pomalowany bo ori miał rant w rudej .

jak jeszcze raz przeczytam temat to odpowiem na wątpliwości które pisałeś , bo nie pamiętam wszystkiego.

A do kolegi który chciał autko kupić i dziś do mnie chyba dzwonił - To gdybyś zadzwonił w weekend był byś pierwszy niż aktualny właściciel .

Założyłeś dzisiaj konto zeby sie pochwalić jakie to super auto miałeś?

To jakiś joke?

A co do e90/91 nic nie załatwiam bo w pl sa ceny o 30% niższe niz w DE a ja staram sie mieć dobre auta i zawsze z oryginalnym przebiegiem ,za długo tu jestem na forum zeby wciskać złom .

Mysle ze za 3-5 lat zacznę sprowadżac e90 .wtedy nie bedzie sie juz opłacało wstawiać ćwiartek i duupy zeby zarobić na złomie .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

nie , nie po to założyłem żeby się pochwalić . Ale po to żeby odpowiedzieć Tobie na wścibskie teksty o mnie i o moim aucie. Ale i nie po to aby na dzień dobry mieć w tobie wroga .

A do kolegi który szuka auta też polecam szukanie za granicą . Prywatnie często schodzą znacznie z ceny - ale oczywiście nie zawsze . Wiem z własnego doświadczenia - bo 80% aut które miałem kupowałem za granicą .

cło też nie jest tak straszne jak się wie co gdzie wpisać / dodać / odjąć hehe :)

Opublikowano
nie mówię o autach z pl bo nie kupię auta w pl ;-) i zdaję sobie sprawę czemu u nas ceny są o 30 % niższe bardzo dużo jeżdżę przez Niemcy i widzę co i w jakim stanie jest ciągnięte do nas. Często ciężko jest rozpoznać co to za marka .
Opublikowano
No i teraz bede zalowal, ze nie dzwonilem w weekend, ale szanuje czas wolny i dlatego nie dzwonilem a i tak nie zebralbym sie tyle km w jedna strone :) No i tak to ja dzis dzwonilem :) - pozdrawiam

Tak wiec poszukiwania trwaja dalej ^ Stwierdzam, ze milion aut na allegro ale nie ma co kupic :D

m54b30 coupe nie taki milion . :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kolego. Przestań pisać następną wypowiedź pod swoją poprzednią. Jest klawisz edycji i korzystaj z niego, bo zaraz Cię moderator nauczy bardziej brutalniej niż ja. :)