Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Nie oczekuje cudow od handlarza. Zna ktos auto ? Ktos kupil od niego auto ktore nie wymagalo worka siana wkładu ? Gosc raczej uczciwy czy nie ? Wszelkie sugestie komentarze , bede bardzo wdzieczny !

http://allegro.pl/bmw-330i-individual-m-pakiet-bi-xenon-harman-lpg-i4624291459.html

http://www.webpagescreenshot.info/i3/543034ffd682e5-38939409

Taken with Webpage Screenshot

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Racja , moj błąd nie sprawdzilem :duh:

No ale precyzujac czy cos poza

- bledna data produkcji podana

- ringi

- problem ze spasowaniem przodu

-alcantra a nie skora

- wydech do zweryfikowania

Bo moim zdaniem nie sa to jakies wady calkowicie dyskwalifikujące auto - tzn tak mi sie wydaje

Czy cos jeszcze ktos dostrzega ? Warto to jechac ogladac ? Oczywiscie potem ASO. Rozumiem, ze ASO sprawdzi przebieg po europejskiej bazie ( jesli bylo serwisowane w Niemcowni do konca ). zczyta błędy z komputera itd ? Bo takie przedzakupowe badanie miernikiem okreslenie czy walone i jak mocno to powinienem sobie poradzic, ale z reszta jesli chodzi o Bmw to leze i kwicze :)

Opublikowano

Niewiem po co ty chcesz jechać oglądać polifta za taka śmieszna cene jak normalne przedlifta bez gazu zaczynaja sie od 5000 euro dodaj akcyzę i transport i wychodzi 26 tys bez zarobku i bez gazu ktory w DE kosztuje średnio 2000 euro

Czy wy wszyscy tu musicie szukać najtańszego auta jakie wyszło na allegro? :duh:

Bez gazu takie auto poszło tu na forum za 33 tys tylko ze bezwypadek serwisowany i bez gazu z prźebiegiem 230 tys a nie 150 :duh:

Jedz kup następna taniocha znikńie z allegro i tak cały czas bedzie sie sprowadzało najtansze scierwo z zagranicy bo większość kupujących to naiwniacy .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Ale troche wiecej luzu, dystansu nie wiem :P

PO primo to nie jest najtansze auto, po drugie nie wiem ile kosztuja i pytam, tak jak powiedzialem, jak trzeba zaplacic za dobre auto to zaplace, tylko teraz zalozylem temat/zapytanie o ten konkretny model z aukcji wyzej wymienionej. Ja mam swiadomosc, ze to auto jest albo skrecone albo bylo uderzone, bo innej mozliwosci nie ma - nie oczekuje cudów, w zadne dojscia handlarza itp okazje nie wierze. Z tym, ze dla mnie uderzenie nie dyskwalifikuje auta o ile nie było one spawane z dwóch i przystanku autobusowego, jest proste i dobrze zrobione, konstrukcja nie ruszona, to jestem w stanie to zaakceptowac. Tyle, ze widze, ze tutaj konkretów nie bedzie raczej wiecej odnosnie auta, tylko bedzie "wychowywanie" ile takie auto ma kosztowac, albo ile takie na forum kosztuja, kurcze zupelnie jakbym widzial fora Hondowskie na ktorych dzialam aktywnie :D a przeciez nie od tego jest ten watek tylko od doradzenia osobom zielonym na co zwrócić uwagę lub co jest podejrzane w danym samochodzie, nie zgadza sięz VINem itp no ale moge sie mylic :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co dało się wychwycić ze zdjęć masz w poprzednim temacie, teraz kolej na oględziny. Jakiś czas już się sprzedaje, biorąc pod uwagę cenę chętnych było wielu, dlaczego nie kupili? Można się domyślać :wink: jakby stała 10k więcej to można by było pisać, że drogo a wszyscy szukają okazji, ale tu jest już okazja :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

No dokladnie, to ja tylko przegladam od niedawna a stoi juz z miesiac dwa obstawiam jak nic to auto.

Gdyby nie to ze mam 300 km i jest to handlarz to bym pewno sie wybral, a takto musze byc jakos w miare przy okazji/ po drodze, bo specjalnie zmarnowac caly dzien to ja dziekuje za taki interes. Jest jeszcze inna 330 we wroclawiu od innego goscia, ale to jak juz zaloze osobny temat jak uzyskam VIN tego auta.

Opublikowano

Jezeli jestes świadomy ile takie auto powinno kosztowac to po co trujesz dupe wklejając okazje?

Nie zdziw sie kiedyś pojedziesz do prywatnego sprzedawcy i zobaczysz trupa .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Tyle, ze widze, ze tutaj konkretów nie bedzie raczej wiecej odnosnie auta, tylko bedzie "wychowywanie" ile takie auto ma kosztowac, albo ile takie na forum kosztuja, kurcze zupelnie jakbym widzial fora Hondowskie na ktorych dzialam aktywnie :D

A jakich konkretów oczekujesz? Mamy za Ciebie to auto sprawdzić, czy jak? To, co było możliwe do zauważenia ze zdjęć zostało omówione. Chcesz wiedzieć więcej - jedź oglądaj i na serwis. Po konkrety trzeba fatygować się samemu.

Opublikowano
Tyle, ze widze, ze tutaj konkretów nie bedzie raczej wiecej odnosnie auta, tylko bedzie "wychowywanie" ile takie auto ma kosztowac, albo ile takie na forum kosztuja, kurcze zupelnie jakbym widzial fora Hondowskie na ktorych dzialam aktywnie :D

A jakich konkretów oczekujesz? Mamy za Ciebie to auto sprawdzić, czy jak? To, co było możliwe do zauważenia ze zdjęć zostało omówione. Chcesz wiedzieć więcej - jedź oglądaj i na serwis. Po konkrety trzeba fatygować się samemu.

Przez konkrety rozumialem omawianie auta a nie wywody w kazdym mozliwym miejscu ile co i gdzie kosztuje czy tam powinno kosztowac. Tak czy siak jestem bardzo wdzięczny za uwagi wszelkie gdyż sam bym tego nie wychwycil - podziekował :cool2:

Jezeli jestes świadomy ile takie auto powinno kosztowac to po co trujesz dupe wklejając okazje?

Nie zdziw sie kiedyś pojedziesz do prywatnego sprzedawcy i zobaczysz trupa .

bo teraz juz wiem, ze to okazja. Jesli dla Ciebie to jest trucie dupy to z calym szacunkiem, ale nikt nie zmusza Cie abys sie wypowiadal :mad2:

Jak bede przelatywal przez Wroclaw i odwiedze to auto to dam znac czy udalo sie wychwycic powod dlaczego to auto pomimo swojej ceny tyle stoi na alledrogo :wink:

Opublikowano

Jezeli długo stoi na allegro pomimo okazji tzn ze cos musi byc nie tak ,ja wystawiłem okazje i po 3 dniach sie zabijali ale było to najgorsze moje auto jakie miałem a musiałem je kupic bo biorę wszystkie e46 z serwisu do jakies kwoty euro .

Tak ze sprawdzacie powiedzenie CCC.