Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Listwy w carbonie moim zdaniem na minus, ale jak kto woli.

Ja wpadlem na pomysl oddania do lakiernika swoich aby zrobil z nich aka piano black :P

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
Ten pomysł to już miało parę osób przed Tobą :wink:

A widziales efekt? Bo jestem ciekaw

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
Opublikowano
Ten pomysł to już miało parę osób przed Tobą :wink:

A widziales efekt? Bo jestem ciekaw

Wystarczy spojrzeć u mnie w galerie :wink:

Opublikowano

Bardzo ladny i zadbany samochod, felgijak dla mnie ok na zime.

Za to te listwy obklejone folia carbon wygladaja plasko... moze sprobowac pokryc prawdziwym carbonem albo znalesc performance ?

a tak w ogole, wrocmy do spraw powaznych i waznych... za ile sprzedasz Malego Gloda ? :mrgreen:

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Bardzo ladny i zadbany samochod, felgijak dla mnie ok na zime.

Za to te listwy obklejone folia carbon wygladaja plasko... moze sprobowac pokryc prawdziwym carbonem albo znalesc performance ?

a tak w ogole, wrocmy do spraw powaznych i waznych... za ile sprzedasz Malego Gloda ? :mrgreen:

Heh, słuchaj mały głód towarzyszy mi w zasadzie w każdej Beemce więc jest to stały pasażer, a przy okazji ochroniarz mojego auta;p

Opublikowano
Listwy w carbonie moim zdaniem na minus, ale jak kto woli.

Ja wpadlem na pomysl oddania do lakiernika swoich aby zrobil z nich aka piano black :P

Co do listew, nic nowego ale wg mnie znacznie lepiej to wygląda niż plastikowe amelinium, które już mnie troche raziło w oczy:)

Może pomyśle nad pomalowaniem ich itp ale to na wiosnę, piano mi sie baaaardzo podoba ale jakoś mi nie pasuje do M-Pakietu....

Opublikowano

Noi wrzucam foto małego ale jakże ciszącego oko modzika:)

Małe pokrętełko ale powoduje uśmiech na twarzy, jest to od e87 lci,niestety nie pasuje p&p ale można je spokojnie zamocować:)

http://images67.fotosik.pl/393/bfa52e1974e9bfa0.jpg

http://images67.fotosik.pl/393/0da9410d8ea3f0e6.jpg

Pozdrawiam,

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio patrząc na tylne lampy mojego Turasa stwierdziłem, że są kiepskie....nie wiedziałem co wycudować, może blackline, może lci..stwierdziłem że na razie po prostu nakleję folie na lampy, dzięki niej wg mnie dupka wygląda bardziej okazale...

Z braku laku jako że moja gałka zmiany biegów była lekko wytarta i troszke pomarszczona - ameliniowy plastik stwierdziłem że poszukam ładniejszej - i oto sie udalo. Dawca - e90 lci 2012 rok 29000 mil:)

Stan jak nowy, zdjęcia gałki wrzucę jutro:)

Poniżej foto lamp z tym kolorem fajnie nawet to wygląda:)a co do samej folii jest dość sztywna i nie wiem ile wytrzyma;/

http://images70.fotosik.pl/461/6811ae7fff7129e8.jpg

http://images69.fotosik.pl/462/4886dec896484e8d.jpg

Pozdrawiam,

Opublikowano
Przy twoim kolorze sparkling graphite lampy na czerwono wyszły naprawdę :cool2: Zobaczysz jak z żywotnością folii przez zimę. W porównaniu z seryjnymi kloszami o niebo lepiej :wink:
Opublikowano
Dzieki:) własnie już nie miałem słów na tylne lampy;/ No własnie folii nie wróże jakiejś długiej przyszłości ze względu na trwałość, no ale zobaczymy:)
Opublikowano

Dużo lepiej :cool2:

Ale do Twojego koloru fajnie by siadły black line :mrgreen:

Opublikowano

Myślałem i myslę o nich, tylko już troche ich jeździ po wwie z black lineami;/ i nie wiem czy na 100% je chcę:)

Opublikowano

Kupiłeś te gotowe (przycięte) na alledrogo? Ja kupiłem i czekają na naklejenie. Mały/tani mod ale zdecydowanie na plus.

PS. Dużo roboty z wyjęciem lamp?

Opublikowano

Myślałem i myslę o nich, tylko już troche ich jeździ po wwie z black lineami;/ i nie wiem czy na 100% je chcę:)

Ale to, że dużo osób jeździ z nimi to przecież nie minus. :wink: A raczej, że są dużo ładniejsze niż zwykle i dlatego ludzie zmieniają :cool2: Ale decyzja należy do Ciebie :)

Kupiłeś te gotowe (przycięte) na alledrogo? Ja kupiłem i czekają na naklejenie. Mały/tani mod ale zdecydowanie na plus.

PS. Dużo roboty z wyjęciem lamp?

Roboty masz bardzo mało. Odpinasz kostki, odkrecasz śrubki i masz lampę. Dajmy 5min.na lampę :wink:

Opublikowano

Generalnie duzo osob w polsce jezdzi bmw a nowych BMW to juz jest zalanie (bmw sprzedalo tylko 71 sztuk mniej samochodow niz fiat w polsce w 2013 roku), zyjemy w czasach powszechnego poisiadania, jak chcesz byc orginalny trzeba kupic ferrari albo E38 750i Alpina wersja Long... :norty: a tak poza tym to uwarzam ze te czerwone folie wychodza super fajnie i nie musisz kupowac blacklinow mimo ze sa git :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
od razu lepiej. oklejenie lamp albo ich wymiana na LCI to jak dla mnie obowiązkowy mod w każdej preLCI ;) blackline to to samo co normalne tyle,że ciemniejsze :lol: szkoda kasy.
Opublikowano
... blackline to to samo co normalne tyle,że ciemniejsze :lol: szkoda kasy.

No nie to nie to samo. Jest zmieniony wlasnie ten bialy trojkat ktory jest krytykowany. Maja inna kolorystyke (gora przezroczysta, dol czerwony) oraz delikatnie inna forme wewnetrzna a poza tym lampy sa przyciemniane i sa zrobione z innego tworzywa duzo bardziej blyszczacego i jakosciowego...

http://www.e90post.com/forums/attachment.php?attachmentid=39674&stc=1&d=1158944547

Mozna nie lubic i krytykowac prawo kazdego ale na podstawie wiarygodnych informacji :)

problem od poczatku z lampami pre lci to byla zla jakosci materialu uzytego, bialy trojkat ktory wygladal okropnie, niespojna kolorystyka (3 czesci czerwone i jedna biala) i troche zbyt proste podzielenie oswietlenia (za malo agresywne). Lampy blackline koryguja te problemy. Te wszystkie problemy tez znikaja z lampami post lci a pojawia sie na ich miejsce niespojnosc wewnetrznej parti lamp z zewnetrzna (zewnetrza ma taka sama forme zograglona co pre lci a wewnatrzna jest bardzo kaciasta).

Moja La Bunia

DO E9x :

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Mi sie blackline podoba nawet bardzo, ale szkoda mi na razie kasy, kupiłem gotowe wycięte kawałki folii i nie wyjmowałem nawet lamp:)

Nie chce chwilowo inwestować bo nie wiem czy nie bedę sprzedawał auta, póki co dzisiaj przyszła prawie nowa gałka, i czekam na splittery:)

Powodem sprzedazy moze być to że obecnie nie potrzebuje auta a wręcz jeżdze nia sporadycznie, mało tego mam drugie auto do miasta A4 1,9TeDei, które dostałem:)

I mysle czy nie polatać ze 2 lata Audikiem i sprzedać Beemke bo mam chęć na E70... Ale to tylko takie ciche myśli pewnie i tak się z nia nie rozstane:)