Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
jeszcze niecale 2 tygodnie temu sie chwalil na forum autem :( szkoda go, taki mlody

http://www.cultstyle.pl/forum/viewtopic.php?t=2465&postdays=0&postorder=asc&start=15

Los sie na nim zemscil...

Te zdjecia zrobione sa o rzut beretem od miejsca w ktorym troche za mocno przycisnal...

Dobrze tylko, ze nikogo postronnego ze soba nie zabral.

Pozdrawiam,

Bartek

Opublikowano
Szkoda, młody, gdyby jakimś cudem przeżył, to pewnie na przyszłość zastanowiłby się trzy razy, czy poszaleć...
Kai
Opublikowano

Ale magiel :jawdrop:

Los sie na nim zemscil...

Sorry, ale nie powinieneś tak pisać...

Szkoda, młody, gdyby jakimś cudem przeżył, to pewnie na przyszłość zastanowiłby się trzy razy, czy poszaleć...

Fakt, pewnie by się zastanowił, ale jakby to cudem przeżył to pewnie zostało by mu łóżko :(

Niepotrzebna śmierć...

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano

No niestety smutne ale prawdziwe.......

Kierowca miał 19 lat...... Niech to będzie przestrogą dla wszystkich osiemnastolatków którzy piszą na tym forum pytając na co trzeba zwrócić uwagę kupując 750i za 5 tys. zł [*]

http://img10.imageshack.us/img10/1065/1999767891m.jpghttp://img97.imageshack.us/img97/852/1999757859m.jpghttp://img94.imageshack.us/img94/7120/1999780608m.jpg
Opublikowano
brak słów....[*]

Był BMW E30 316i 09/90 inslandgruen

Był BMW E36 323i 10/95 arktissilber

Był BMW E36 320i 03/98 ascotgruen

Był BMW E39 525i 11/00 cosmoschwarz

Był BMW E46 320i 08/02 sapphireblack

Był BMW E61 530D 05/04 alpinweiss III

Był BMW E61 530D 02/08 spacegrau

Jest BMW F11 520D 06/13 havanna

Opublikowano

[*] jaki by nie byl szkoda chlopaka, ja jezdze dosyc szybko ale tam gdzie mozna, mam strach przed szalenstwem w miescie, boje sie i nie robie driftow bo niby czemu to ma sluzyc :( W zime w bezpiecznych miejscach pojezdze sobie bokiem.

Ostatnio niedaleko ode mnie tez zginal chlopak w bmce, jechal z dwoma kolegami, prosty odcinek drogi stracil panowanie nad autem i udezyl w szkolny autobus :( Dobija mnie stan techniczny niektorych e30 w mojej okolicy.

740i E38 manual
Opublikowano
Wypadek -wypadkiem przyczyny wiadomo....ale czytaliscie w co przyrżnął:W BETONOWą PODSTAWę REKLAMY!!!!Kto wydał zgodę na takie badziewie przy ruchliwej drodze?!To samo z pseudonagrobkami w miejscach wypadków!Nie wystarczy że już zginął ten co jest jego nagrobek?nie, musi ktoś nastepny przewalić sie po krzyżyku!bezmyślność ludzi mnie przeraża....oczywiscie nie tłumacze tego biedaka ze stargardu ale gdyby ktoś pomyslał to moze by przeżył......
Opublikowano

A potem babcia mówi: Ty masz BMW to taki niebezpieczny samochód, patrz ile młodych ginie w nim kup sobie porządny samochód :!:

Co do betonowych el. wokół drogi to jestem jak najbardziej za. Tylko pomyśleć co by sie stało jak by tam nie było tego betonowego bloku :duh: sądząc po tym co zostało z samochodu to przy tej prędkości pewnie zaparkowałby u kogoś w domu...

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano

Szkoda chlopaka :( Mial zaledwie 19 lat. Ja sie ciesze ze ten glupi wiek mi minal, bo tez swiety nie bylem. Nieraz wyczynialem kaskaderskie popisy, ale udalo sie przetrwac. Taki glupi wiek.

Niestety nie wszystkim sie udaje [*] [*] [*]

Opublikowano
szkoda chlopaka a jeszcze wieksza tragedia dla rodziny rodzice nei powinni chowac swoich dzieci a do wszystkich krytykujacych czy nigdy nie poniosla was fantazja a on mial poprostu pecha szkoda [*][*][*]

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
Co bylo konktretną przyczyna mozemy sie jedynie domyslac. Młody czlowiek + szybkie auto + laska w samochodzie = niezbyt dobra mieszanka. Wdlg mnie mlodziencza brawura go nieco zgubiła i brak wyobrazni... a nie zwalajcie winy na betonowe podstawy...
Opublikowano
[*] Mam rodzinke w Stargardzie więc troche się najeździłem tą drogą - nie wiem dlaczego ale strasznie dużo wypadków jest na tym odcinku (trasa Stargard <--> Szczecin)
http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano
Nie doszukujmy sie ciagle winy tego biednego chlopaka, bo wydaje mi sie ze kazdy z nas ma cos na sumieniu, a szybka jazde to juz na pewno. To wielkie nieszczescie [*]
Opublikowano

poprawiam się,dzwoniłem do kumpla ze stargardu no i ponoć ta droga słynie z wypadków,przypuszczam że łączą się brawura+byćmoże złe wyprofilowanie,stan drogi

więc szkoda wszystkich,zresztą kierowca był jednym z nas,a swoi trzymają się w paczce na dobre i na złe

przypomniał mi się wypadek ze szczecina związany ze słupem

w zeszłym roku oddano odnowioną drogę do użytku

łuk drogi na wylotówce ze szczecina,gościa wyniosło poleciał TEŻ NA SŁUP-REKLAMĘ STACJII PALIW

ekspertyzę zrobiono-złe wyprofilowanie drogi,ludzie w piachu,a nikt za to nie odpowiedział,debile usuneli tylko słup z tego miejsca,co z tego bo dalej jest rząd drzew,a prędkość dozwolona 70

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.