Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Odcięty czujnik zużycia klocków. Zużywa się razem z klockiem i przy wymianie jak nie dasz nowego czujnika to zwierasz kabelki i gaśnie kontrolka klocków. Nie ma związku z twoim problemem.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przejrzyj izolację przewodu czujnika abs, możliwe, że jest uszkodzony i jak dostaje wilgoci wywala błąd, jak jest ok to czujnik do wymiany.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
A może być, że izolacja, bo jak jadę dłuższe trasy to częściej gaśnie (może przesycha?) A co do tego 2-giego czujnika występuje we wszystkich kołach? Warto to wymieniać czy zwerzeć i mnieć w nosie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jest przy jednym kole na oś, jak z przodu jest z lewej to z tyłu z prawej. Czy warto wymieniać to już twoja sprawa, zapala się trochę przedwcześnie, ale przynajmniej informuje, że za jakiś czas wymiana. Dobre dla tych co tylko leją a robią coś jak auto stanie :wink:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

hehe, ze mnie się śmieją, że leję tylko żeby jeździć po części i kosmetyki do samochodu ;) No właśnie przód hamólców jest spoko, jedynie tył będzie można ruszyć na wiosnę ;)

Dzięki za opdpowiedź ;)