Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Potrzebuje pilnej pomocy a mianowicie jak otworzyć schowek w bmw X5 ręcznie ?

Chcialem wymienic dziś zarówke w schowku i podczas wymiany nagle mi zgasła,dałem nowa ale nic dalej nie świeci na dodatek zamknołem schowek i teraz nie chce sie otworzyć jak naciskam na przycisk otwarcia słyszę tylko taki dzwięk "cyk"

Pomocy!

Opublikowano
Zdejmij po prawej stronie boczek od konsoli. Jak otworzysz drzwi to masz zaślepkę boczną konsoli i po zdjęciu w środku masz pętlę do awaryjnego otwierania schowka.
Opublikowano
Od razu po zdjęciu osłony lewej strony, powinieneś zobaczyć taką pentlę. Ja akurat wczoraj demontowałem u siebie tę zaślepkę i ją widziałem. Zresztą w instrukcji jest też napisane o awaryjnym otwieraniu schowka. Może spadł gdzieś poniżej.
Opublikowano
Udało mi się otworzyć ale teraz inne pytanie do was gdzie znajde bezpieczniki od schowka ? bo dalej nie chce się otwierać z przycisku.
  • 2 lata później...
Opublikowano
Witam, czy mogę prosić o podpowiedź jak otwarłeś schowek, u mnie stała się wczoraj ta sama sytuacja przy wyciąganiu lampki wywaliło zasilanie i zamknąłem schowek :( co gorsza po zdjęciu boczku od strony pasażera zero czegokolwiek do pociągnięcia aby go otworzyć. No i który to bezpiecznik u mnie te bezpieczniki są tak paściato wciśnięte że problem dostać się do tych z tyłu.