Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem szczesliwym posiadaczem BMW E93 2012r. Wersja bez nawigacji ale za to z drewnianym panelem :mrgreen:

Szukam uchwytu do iphona 5s oraz ipad air.Na wstepie dodam iż nie toleruje montażu na szybę, po prostu nie trawie tego.

Chciałym skorzystać z dobrodziejstw kokpitu. Sporo firmy oferuje jakies tam rozwiazania natomiast rozwiazania pasuje XXX ilosci aut mnei nei interesuja (Takie cos wg mnei nie moze dzialac i byc precyzyjnie)

Po okolo 2 dniach owocnych przegladania wujka google :lol: dotarłęm do uchwytow firmy "brodit"

Firma ze szwecji zajmująca sie uchwytam wyłaczanie mocowaniami dedykowanymi hmm, to mnie mocno zaciekawilo.

Jeszcze lepsze to jest iż "podobno" daja 5 lat gwarancji.

To zdjecia dedykowane do mojego auta http://www.brodit.com/product.html?id=853739&pn=prod&brand=BMW&model=316-330/E90/E91/E92/E93&year=2012.

I moje pytanie jak z opinia o tej firmie? z opisu wynika super rozwiazanie ale jak jest w praktyce? Chcialbym poznac opinie osob.

Jak oceniacie sposob montazu? czy nie urwie sie cos? czy nie uszkodze konsoli. Te uchwyty sa drogie to fakt, ale wymiana calej deski chyba byłaby jeszcze droższa :mad2: :twisted:

CZekam na opinie.

pozdrawiam ;)

Opublikowano

up,

Zakupilem jednak proclip. Do zestawu byla dolączona taka "podwadzajka". Dzieki niej mozna bylo nieco podniesc kokpit i wsadzic mocowanie. Trzyma sie bardzo dobrze, faktycznie nie zagraża to bezpieczenstwu kokpitu.Generalnie po 2 dniach użytkowania mogę polecić. Po 2 tyg wrzuce update jak to sie sprawuje po dluższym okresie jazdy