Skocz do zawartości

316 Co to za wtyczka? pod maską

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Patrzac sie na wtyczke i rodzaj przeciagniecia kabla wyglada to bardziej na seryje niz dolozenie przez kogos.

Moze to byc kabel do podgzewanych dysz spryskiwacza.

Nie wiem czy robiac spiecie czegos nie uszkodzisz (ale raczej nie) bo to doprowadzilo by Cie do bezpiecznika pod ktory jest ten kabel podlaczony. To rozwiazanie chyba dopiero w ostatecznosci i na wlasne ryzyko ;)

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano

sprawdziłem, spryski bez wtyczki

myślisz ze jak mam kabel poprowadzony pod maskę to wszystko inne też jest uzupełnione? tzn kabel z drugiej strony wpiętym, temowłącznik i bezpiecznik (akurat bezpiecznik łatwo sprawdzę)?

z których modeli spryski pasują do e36?

Opublikowano

Sam kiedyś szukałem spryskiwaczy grzanych do e36 i tylko z e36 pasują ponieważ e46 ma węższe ale dłuższe natomiast z e39 szerokością pasują do e36 lecz są krótsze itp.

Sprawdź czy masz termowłącznik w prawym wlocie chodzącym tarczę hamulcową taki mały okrągły powinien być

Głupcem jest ten kto przecenia sam siebie...

M.]@Ř¥

Moja e36 http://bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=134&t=189558

Opublikowano

a ze starszych modeli ? e34 e32 patrzyłeś czy pasują ?

jak szukałem po necie to są chyba dwa rodzaje spryskiwaczy, z pojedynczym i podwójnym wejściem na rurkę?

sprawdzę termo włącznik przy najbliższej okazji

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Kupione zamontowane :)

Spryskiwacze znalazłem po 25 sztuka

Warto je wyczyścić w środku, rozebranie jest bardzo proste a po paru latach używania mają dużo osadu w środku

Dzięki za pomoc