Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jeśli jesteś w niemczech polakiem a w polsce niemcem to pisz ... może uda się skleić w dolnej saksonii jakiś spocik czy coś w typie pikniku chociaż . swoją drogą ciekaw jestem ilu naszych pomieszkuje w mojej okolicy... (hildesheim)
Opublikowano
Ja pomieszkuje tak średnio 2-3 miechy w okolicach Bodensee dokładniej Stockach.
Jedź szybko tam gdzie wolno :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Ja mieszkam pod Hamburgiem i tez jestem chętny na jakies spotkanko z autkami :D Pare postow nizej pisałem o ew spotkaniu w HH ale nie było odzewu :( Pozdrawiam , Robert
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
do Monachium mam 400 km troche daleko , kurde jak by jakis spot byl w okolicach Frankfurtu to bym sie jeszcze zastanowil.
Opublikowano
Koledzy - a może jakies spotkanko w Hannoverze albo oklicach ? To taki srodek Niemiec :D
Opublikowano
mi by pasowalo idealnie :mrgreen: a tak serio mozna by faktycznie kiedys sie styknac. Jednak teraz mam nie za duzo czasu , ale jak sie zrobi cieplej to jestem za , nawet 200 km moge podjechac, oczywiscie jedynie weekend.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

To ja bym znał nawet dobre miejsce...

Monachium :mrgreen:

Wypad do muzeum i fabryki Bmw + grillowanie i bronkowanie nad Isarem :cool2:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
400km w jedna manke troche duzo , a do tego gril to wiadomo ze i browarek wiec weekendu by nam zabraklo :D:D ale nie mowie nie :mrgreen: moze blizej wakacji bym sie wybral no monachium , w sobote z ranca bym wyjechal 3 godzinki i bym byl, chetnie bym odwiedzil muzeum bmw, blizej wakacji napewno dam znac speed chwilowo szkoda mi kasy na wesele zbieram :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:cool2: tak, na taki wypad min. dwa dni z noclegiem ale na pewno było by ciekawie no i oczywiście musi być ciepło i nie padac bo wtedy z grilla były by nici.

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
a miejscowka na grilla byla by jakas? bo watpie ze w hotelu dalo by sie rozpalic farelke jakas :mrgreen: ja akurat mam tak ze koncze prace w piatek o 6 rano i mam wolne do poniedzialku , wiec praktycznie 72h wolnego.
Opublikowano
hahahaha fabi srodek Niemiec to praktycznie Fulda :D

Miałem bardziej na myśli ze to srodek tranzytowej A2 :D . A tak swoja droga ja tez jestem chętny na jakies spotkanko jak będzie cieplej :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
a miejscowka na grilla byla by jakas? bo watpie ze w hotelu dalo by sie rozpalic farelke jakas :mrgreen:

Wpisz w Google thalkirchen zoo jest świetna miejscówka na grilla no i do zoo można przy okazji :mrgreen:

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
tak z czystej ciekawosci moze macie jakis link z nerkami matowymi do e60 , bo mysle nad wymiana , najlepiej Polskie linki bo ja niekumaty w kupywaniu przez neta :mrgreen: dziewczyna kupuje a ma tylko Polskie konto.
Opublikowano
hahahaha fabi srodek Niemiec to praktycznie Fulda :D

Miałem bardziej na myśli ze to srodek tranzytowej A2 :D . A tak swoja droga ja tez jestem chętny na jakies spotkanko jak będzie cieplej :D

z tego co pamietam to zjazd 52 chyba , i tam byl lidl z niezylem parkingiem,dawno tam nie bylem , jezdzilem tam kilkanascie lat temu :mrgreen:

Opublikowano
To tez nie mój rejon , byłem w Hannoverze 5-6 lat temu ale miejscowke to się znajdzie :D
  • 2 tygodnie później...