Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Wszystkich przy każdym myciu czy większym deszczu dostaje mi się woda do filtrów kabinowych i śmierdzi mi z nawiewu strasznie.. czy ktoś wie co można z tym zrobić bądź miał podobny problem?.. z góry dziękuje
Opublikowano
Dokładnie nie pamietam ale w tych plastikach w których siedzą filtry od strony blotnika sa odpływy i one zachodzą brodami wyczyść je i bedzie :cool2:
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Opublikowano
Ciekawe jak wygląda komputer i serwo hamulca - jak tam stała woda to będzie nieciekawie... A znajdują się dokładnie pod filtrami powietrza.
Opublikowano
mam nadzieję że wszystko z nimi w porządku :( kurcze ale te odpływy wody to miałem czyste.. bardzo dziwnie to jest zrobione
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A nalewales tam wody i sprawdzales czy dobrze woda schodzi, tą gumowa oslonw z otworami tez wyjales i zajzales do srodka?

Mi tez na poczatku smierdzialy, szczegolnie w gorace dni. Po wymianie na nowe znowu swize powietrze bez zapachow : D

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!