Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jedną z różnic jest np to, że w coupe/cabrio szyby przy zamykaniu podnoszą się do góry jeszcze kawałem a w sedanie nie, nie mówiąc o opcji zamykania/otwierania dachu..czy da się to przekodować nie mam pojęcia, pewne jest to, że sam z siebie nie będzie pasował.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przy zamykaniu drzwi? Nie mam na myśli zamykania pilotem ani kluczem, tylko wsiadasz do auta i zamykasz drzwi :wink: szyba dociska uszczelkę, bo drzwi są bez ramek.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Mam następujący problem nie działa mi tylnia prawa szyba wymieniłem już silniczek i dalej nic ;/ więc myślę, że może to być wina modułu dotego nie działa mi centralny czasem tylko delikatnie od strony pasazera "przycisk do otwierania" zejdzie delikatnie na dol jak i nie dziala otwieranie bagaznika ;/ samochod kupilem nie dawno i zastanawiam sie czy byc moze to nie jest wina modulu, pożyczyłem dzis moduł od kolegi od sedana i centralny zamek dalej nie działa możliwe, że dlatego że zły moduł czy mimo wszystko powinno działać??

Pozdrawiam