Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmmm... :think:

Zapraszam wszystkich chętnych na spotkanie klubowo-forumowe... :D

spotkanie odbędzie się 9.05.2006 r. (wtorek) w Warszawie... .. godzina 18,30... :cool2:

wstępna propozycja... PUB LOLEK... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

Opublikowano
Wstepnie sie pisze, ale duzo jeszcze moze sie zmienic.
Opublikowano

hmmm... :think:

takie male odnowienie tematu... :mrgreen:

to co... kto jeszcze bedzie ?

i czy lokal odpowiedni... czy raczej szukamy coś innego... :mrgreen:

pozdrawiam

cosmo

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Z tego co widzę to zapowiada się kolejne spotkanie na ktorym dominować będą klubowicze, a poza Siwinskisem nie ma chętnych forumowiczów :duh:

pozdrawiam

Paweł

• Członkowie klubu
Opublikowano
A w którym lokaliku ma się odbyć to spotkanko :wink: :?:

Pozdrawiam

Rafał F.

Opublikowano
Z tego co widzę to zapowiada się kolejne spotkanie na ktorym dominować będą klubowicze, a poza Siwinskisem nie ma chętnych forumowiczów :duh:

So what? Zle Ci z nami? :))

@Feda: najprawdopodobniej w LOLKU.

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Z wami nie jest mi źle, tak długo jak się nie przywalacie do mojej herbaty :mrgreen: :mrgreen:

A dziwię się jedynie że brak chętnych ze strony forumowiczów po tym jak zmienił się regulamin forum :doh:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

Z wami nie jest mi źle, tak długo jak się nie przywalacie do mojej herbaty :mrgreen: :mrgreen:

A dziwię się jedynie że brak chętnych ze strony forumowiczów po tym jak zmienił się regulamin forum :doh:

Ja się nie dziwię/e :D

Opublikowano
wiecie nie zawsze jest latwo wczepic sie w zgrane towarzystwo... Poza tym jesli ktos wpadlby na pomysl takiego spotkania w Poznaniu... ehhh...
Opublikowano

ja bym chetnie wpadl, ale mieszkam w Lublinie i nie mam Bawarki ale obiecuje ze na nastpenym jezeli bedzie we wrzesniu pazdzierniku przyjade swoim wozem :8)

Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do zgranego towarzycha :mrgreen:

Opublikowano

Ja się nie dziwię/e :D

tez sie nie dziwie dlaczego nie przyjezdzaja inni np."tylko forumowicze"

maly karcerek sie tu robi...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co masz na myśli??

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
Co masz na myśli??

co mam na mysli? co ja tam zrobie niby w tym pubie bolek? herbate wypije? a niby tacy kulturalni kierowcy na tym forum przesiaduja.moze wezwe znajomego z drogowki i niech stanie z tej malej wyjazdowej uliczki kolo bolka z alkomatem? ciekaw jestem po co sie tam ustawiaja ludzie wieczorem..kazdy zaraz uwierzy zeby pogadac po ciemku..nawet beemek o tej godzinie nie mozna sobie dokladnie poogladac.

zmiencie termin i godzine np. week i np.12-16. moze byc wiekszy plac np. srodek pl.bankowego...srodek warszawy,palic gumy sie nie da bo caly czas psiarnia przejezdza(napisalem to bo wiekszosc ma takie mniemania o nas czyli o trojkach :duh: ),sklepu monopolowego tez niema,wiec jakie obawy ?herbatke moga sobie niektorzy w termosach przywiezc .mozna pogadac ,mozna obejzec beemki a po co kobiety? chyba beemki sa najwazniejsze w naszym zyciu?

Opublikowano

Ja bym i może podjechał bo nie widziałem chyba nikogo z forum , no może ze dwie osoby. :mrgreen:

Może gdzieś gdzie jest ogródek? Zachęcicie tych co będą pierwszy raz, na pewno będziemy chcili obejżeć samochody i się poznać.

Opublikowano

co mam na mysli? co ja tam zrobie niby w tym pubie bolek? herbate wypije? a niby tacy kulturalni kierowcy na tym forum przesiaduja.moze wezwe znajomego z drogowki i niech stanie z tej malej wyjazdowej uliczki kolo bolka z alkomatem? ciekaw jestem po co sie tam ustawiaja ludzie wieczorem..kazdy zaraz uwierzy zeby pogadac po ciemku..nawet beemek o tej godzinie nie mozna sobie dokladnie poogladac.

zmiencie termin i godzine np. week i np.12-16. moze byc wiekszy plac np. srodek pl.bankowego...srodek warszawy,palic gumy sie nie da bo caly czas psiarnia przejezdza(napisalem to bo wiekszosc ma takie mniemania o nas czyli o trojkach :duh: ),sklepu monopolowego tez niema,wiec jakie obawy ?herbatke moga sobie niektorzy w termosach przywiezc .mozna pogadac ,mozna obejzec beemki a po co kobiety? chyba beemki sa najwazniejsze w naszym zyciu?

Oj pojechałeś trochę. Wpadnij na takie spotkanie, a przekonasz się co można robić w Lolku. Kolegę z drogówki też zabierz niech się ustawi z alkomatem i sprawdza...

Żenada :(

Spotkanie w weekend z reguły nie wypala, bo ludzie mają na weekend zaplanowane inne rzeczy (choćby spędzenie weekendu z rodziną). Nie wszyscy przedkładają samochody nad kobiety...

Odnośnie Pl.Bankowego, to ja w okolicach kojarzę 3 sklepy z alkoholem i ze 4 knajpy całkiem blisko, więc jak ktoś chciałby się "napić" też by dał radę.

Odnośnie wątku, ja niestety odpadam, ale zachęcam Forumowiczów. Naprawdę nie gryziemy i można się z nami dogadać.

Opublikowano
kessey,wyobrazasz sobie picie piwa na pl.bankowym w srodku dnia lub palenie gumy? chyba nie.a raczej o to wiekszosc sie boi.ja wole spotkanka na powietrzu w srodku dnia(nie koniecznie ten pl.bankowy) gdzie mozna najpierw poogladac samochody a pozniej pojechac np. na dobra pizze i dokonczyc pogawedki o motoryzacji.
Opublikowano
kessey,wyobrazasz sobie picie piwa na pl.bankowym w srodku dnia lub palenie gumy? chyba nie.a raczej o to wiekszosc sie boi.ja wole spotkanka na powietrzu w srodku dnia(nie koniecznie ten pl.bankowy) gdzie mozna najpierw poogladac samochody a pozniej pojechac np. na dobra pizze i dokonczyc pogawedki o motoryzacji.

325 ACS niestety potrafię to sobie wyobrazić ...

Uwierzcie nam, że zastanawialiśmy się gdzie się spotkać. Poprzednie spotkanie miało się odbyć tu:

To może Szewjk? Jest na placu bankowym , jest duży parking ?

Ale wcześniej pojawiliśmy się tam na spotkaniu Klubowym i nie podobało nam się. Jest głośno, ciasno i niezbyt sympatycznie.

W pobliżu Lolka jest parking strzeżony, na którym można bezpiecznie pozostawić samochód, a jak ktoś będzie chciał się czymś pochwalić, to nawet go tam obejrzeć.

Spotkanie nie ma raczej na celu oglądanie samochodów, ale poznawanie ludzi. Przynajmniej ja mam taką wizję tych spotkań.

Opublikowano

W pelni popieram to co napisal kessey.

Rezerwacja zrobiona w LOLKU na jutro na 18:30, haslo BMW KLUB.

Po pierwsze bylo juz za pozno zeby zmieniac lokal, a po drugie "u Fiszera" (na pl. Bankowym, Szwejk miesci sie gdzie indziej) to naprawde kiepska knajpa...

Moze nastepnym razem wynajdziemy inny lokal, propozycje mile widziane.

Dojazd do LOLKA:

http://images4.fotosik.pl/7/1onkdliav6pn93cbm.jpg

były: E30 318is coupe, E30 325i saloon, E36 320i coupe, E34 520i sedan