Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Daleko masz do pracy? Silnik zdąży złapać temperaturę, np w zimie?

temperaturę złapie. Teraz dojeżdżam dieslem i problemów technicznych z racji krótkich tras nie miałam, więc podejrzewam, że przy Buni też nie będzie tragicznie

Opublikowano
kup sobie za tą kasę e36 328 w coupe i będziesz zadowolona.

Coś już jedzie.

brzyyyyyyyyydal.... jedyneczka jest zgrabniejsza :wink:

Opublikowano

I poza emblematem bmw jest jej daleko do innych bmw.

Nie prowadzi się jak trzeba, nie wykończona jak trzeba.

Taka budżetówka do deptania po mieście.

Jeździłem miesiąc to mogę się wypowiedzieć.

Opublikowano
auto potrzebne mi na dojazdy do pracy... czasem może jakaś trasa ale sporadycznie. Nie szukam auta ekonomicznego.

Najbardziej zależy mi na dynamice - chce czuć że jadę. Czy jakaś benzyna mi to zapewni?

Co masz na myśli pod dynamiką? Chcesz zapie...rzać 10km do pracy 180km/h? :mrgreen:

Opublikowano
kobiety zawsze myślą inaczej..:D w tej kwocie (30.k ) rozejrzyj się za e46 i jeżeli nie jeździsz dużo to bierz BENZYNE, nie pożałujesz :)
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano

Co masz na myśli pod dynamiką? Chcesz zapie...rzać 10km do pracy 180km/h? :mrgreen:

dynamika a prędkość to chyba nie to samo :P

Chcę mieć przyspieszenie na starcie i przy wyprzedzaniu. Tak gdyby ktoś jeszcze pytał.

Nie będę pisała, że mam zostawiać wszystkich na światłach :norty: albo ma mnie w siedzenie wciskać

ale nie chcę muła !! inaczej bym sobie corsę kupiła

Opublikowano
Daleko masz do pracy? Silnik zdąży złapać temperaturę, np w zimie?

temperaturę złapie. Teraz dojeżdżam dieslem i problemów technicznych z racji krótkich tras nie miałam, więc podejrzewam, że przy Buni też nie będzie tragicznie

Bo one nie zaczynają się tak od razu. Zależy też jak auto było eksploatowane wcześniej, a tego tak naprawdę nigdy się nie dowiesz. Koledzy dobrze ci radzą, ale wybór należy oczywiście do ciebie.

Opublikowano
Anka, bierz benzyne, przed pracą strzelisz sobie ze sprzęgła, polecisz bokiem ze dwa razy, i nie będzie od Ciebie śmierdzieć ropą, zawsze przekroczysz próg drzwi od pracy z uśmiechem na twarzy :D
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano

dynamika a prędkość to chyba nie to samo :P

Chcę mieć przyspieszenie na starcie i przy wyprzedzaniu. Tak gdyby ktoś jeszcze pytał.

Nie będę pisała, że mam zostawiać wszystkich na światłach :norty: albo ma mnie w siedzenie wciskać

ale nie chcę muła !! inaczej bym sobie corsę kupiła

Co do corsy to nie tak hop, na giełdzie klasyków stoi corsa a, z de z c20xe i chyba krótką skrzynią.

Polecałbym chyba jakieś ładne czarne e46 coupe w benzynie r6 najlepiej po lifcie i nie na biedaku ale w mPaku ori, ten look się nie znudzi i nie opatrzy.

Opublikowano (edytowane)
kobiety zawsze myślą inaczej..:D w tej kwocie (30.k ) rozejrzyj się za e46 i jeżeli nie jeździsz dużo to bierz BENZYNE, nie pożałujesz :)

nie chcę takiego dużego. Jedynka jest zgrabna i kobieca (nie urażając męskiej części forumowiczów ;)) chcę jedynkę - bez możliwości negocjacji... Żadna inna nie wchodzi w grę :!: zakochałam się i już :8)

Jedynie co do diesel - benzyna mogę być elastyczna, o ile benzyna spełni oczekiwania co do dynamiki - ale już na tym forum pisano że nie ma co porównywać :?

Jechałam dieslem 122KM przerobionym na ponad 150KM, jechałam dieslem 2,0 136KM i ten drugi miał kopa, ten pierwszy mulił strasznie.

Ale czy i która benzyna będzie dynamiczniejsza od diesla? albo przynajmniej podobna w dynamice...

Edytowane przez KujawiAnka
Opublikowano
Polecałbym chyba jakieś ładne czarne e46 coupe w benzynie r6 najlepiej po lifcie i nie na biedaku ale w mPaku ori, ten look się nie znudzi i nie opatrzy.

Uparta baba ze mnie i nie zamienie jedynki na żadne inne BMW :8) będę na rowerze jeździć, ale swoją Bunię znajdę w końcu...

Opublikowano

No to skoro nie ma znaczenia skąd będzie to cudo techniki, to szukaj 3 drzwiowej, to chociaż będzie jako tako wyglądać.

Najlepiej w mPakiecie.

Znajdziesz, byle byś nie kupowała huzia na józia bo co nagle to wtopa.

Opublikowano
Znajdziesz, byle byś nie kupowała huzia na józia bo co nagle to wtopa.

dlatego Was zamęczam pytaniami... nie chcę wtopić, przynajmniej nie za dużo ;)

Dziękuję za cierpliwość :)