Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Skrzynia SMG, jedno suche sprzęgło. Dość wolna i awaryjna, wymagająca przyzwyczajenia w operowaniu gazem przy zmianie biegów. Wg. lepszy zwykły automat.
Opublikowano
Mam zwykły automat z funkcją SPORT i skrzydełka przy kierownicy.Skrzydełek przez 3 lata to używałem może ze 2 razy i to tylko dla próby.Uważam ze to zbędny gadżet.
Opublikowano
W SMG korzystanie z łopatek jest wręcz koniecznością, bo w trybie auto skrzynia delikatnie mówiąc pracuje słabo. Jest mega wolna i mało komfortowa. W trybie sport jest trochę lepiej, ale szału nie ma.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mam zwykły automat z funkcją SPORT i skrzydełka przy kierownicy.Skrzydełek przez 3 lata to używałem może ze 2 razy i to tylko dla próby.Uważam ze to zbędny gadżet.

aja uwazam ze to gadzet obowiazkowy... chyba ze ktos sobie po autobanie pomyka... na trasie lopatki to bajka , uzywam kazdego dnia :cool2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.