Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ale po co to pyszczenie i pouczanie mnie?

Nie wiem czy "synciu" wiesz ale ciężko teraz jest coś kupić, jazda po całej Polsce i upewnianie się że np samochód zbyt wypadkowy utwierdza tylko człowieka w fakt że marnuje urlop czas i pieniądze. Jest tu taki temat więc zadaje pytanie, może ktoś ten samochód oglądał. Druga sprawa że samochody BMW się pięknie sprzedają (w dodatku w benzynie) wiem bo śledzę rynek i często słyszałem przez tel. ze już poszło. Więc nie pajacuj tylko wnoś coś do tematu. Albo wysyłaj podanie na admina kurnika jak Ci brakuje rozrywki.

Skoro tak namiętnie śledzisz rynek, to proponuję równie dokładnie śledzić ten dział - szybko się dowiesz, jakie samochody w PL schodzą najszybciej.

Opublikowano
edek i tak nie zrozumie bo przecież pięknie się sprzedają :mrgreen: ciekawe czy chociaż raz był jakąś oglądać....
Opublikowano
edek i tak nie zrozumie bo przecież pięknie się sprzedają :mrgreen: ciekawe czy chociaż raz był jakąś oglądać....

A Ty kto Mentalista? Gratulacje w rozwijaniu wątku ku swojej wyssanej z palca zakłamanej iluzji.

słuchaj "dziadku" porzadne qp z tego roku to co najmniej 30tys

Więc sobie kup za 30 tyś. Dla mnie warte 25tys

Skoro tak namiętnie śledzisz rynek, to proponuję równie dokładnie śledzić ten dział - szybko się dowiesz, jakie samochody w PL schodzą najszybciej.

A gdzie ja napisałem że "namiętnie" śledzę rynek? Kolejny..

Zaczełem śledzić ten dział jak widać skoro zadaję tu pytanie.

Opublikowano
Ale po co to pyszczenie i pouczanie mnie?

Nie wiem czy "synciu" wiesz ale ciężko teraz jest coś kupić, jazda po całej Polsce i upewnianie się że np samochód zbyt wypadkowy utwierdza tylko człowieka w fakt że marnuje urlop czas i pieniądze. Jest tu taki temat więc zadaje pytanie, może ktoś ten samochód oglądał. Druga sprawa że samochody BMW się pięknie sprzedają (w dodatku w benzynie) wiem bo śledzę rynek i często słyszałem przez tel. ze już poszło. Więc nie pajacuj tylko wnoś coś do tematu. Albo wysyłaj podanie na admina kurnika jak Ci brakuje rozrywki.

Tanie :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

słuchaj "dziadku" porzadne qp z tego roku to co najmniej 30tys

Więc sobie kup za 30 tyś. Dla mnie warte 25tys

w taki razie powiedzenia w poszukiwaniu perełki na allegro...

Opublikowano
Jeszcze 10 lat temu temat nie do pomyślenia. Jak ludzie radzili sobie w znalezieniu i kupnie samochodu 10, 15,20 lat temu zapytaj mnie :D Odpowiadam, wsiadali w dostępne środki lokomocji i jezdzili po całej Polsce, po kilkaset km jednorazowo, a nie raz po kilka tyś miesięcznie. Ale jak nie ma na paliwo, autobus albo pociąg, to nie ma też na przyzwoite auto.
Opublikowano
Jeszcze 10 lat temu temat nie do pomyślenia. Jak ludzie radzili sobie w znalezieniu i kupnie samochodu 10, 15,20 lat temu zapytaj mnie :D Odpowiadam, wsiadali w dostępne środki lokomocji i jezdzili po całej Polsce, po kilkaset km jednorazowo, a nie raz po kilka tyś miesięcznie. Ale jak nie ma na paliwo, autobus albo pociąg, to nie ma też na przyzwoite auto.

dobrze powiedziane/napisane...

Opublikowano

Dla mnie nic się nie zmieniło (10,15,20 lat temu ludzie (co dziwne dla autora tego tekstu) również byli zmotoryzowani, co dziwniejsze mechanicy również i wtedy zabierali się z potencjalnym kupcem w celu weryfikacji). Poza tym z czasem chyba jakaś ewolucja następuje jednakże Ciebie to chyba " Adalbert" nie dotyczy.

adalbert napisał(a):

Jeszcze 10 lat temu temat nie do pomyślenia. Jak ludzie radzili sobie w znalezieniu i kupnie samochodu 10, 15,20 lat temu zapytaj mnie :D Odpowiadam, wsiadali w dostępne środki lokomocji i jeździli po całej Polsce, po kilkaset km jednorazowo, a nie raz po kilka tyś miesięcznie. Ale jak nie ma na paliwo, autobus albo pociąg, to nie ma też na przyzwoite auto.

dobrze powiedziane/napisane...

Doprawdy poddaję się wnosząc w tym wątku dalsze komentarze . Myślałem że ten dział służył do informowania stanu auta, wymiany poglądów itp.? Zawiść widzę tu pochopna na podstawie tekstu ludzie "psycholodzy" wróżący z fusów stwierdzają że nie stać mnie na porządne auto. Gratulację i powodzenia w kontynuowaniu dalszej "egzystencji". Oczywiście porządne mam na myśli salonowe (i tak jest tak jak niestety większość z nas), kupując używkę płacąc np. ponad 30k PLN tez można przepłacić gdyż wysoka cena nie jest regułą i tu chyba można zadać pytanie w odpowiednim dla tego działu temacie. Tyle z mojej strony.. Pozdrawiam

Gdzie ja tylko napisałem że szukam perełki?

Opublikowano
Czy coś więcej wiadomo, ktoś był? Bo auto coś długo stoi.. Mam do niego 260km i nie widzi mi się jechać przekonać ze paździoch a chce coś kupic..

Chcesz "coś" kupić więc jedz oglądać, a nie czekaj aż ktoś za ciebie obejrzy lub oceni. Tak samo ocena ze zdjęć, jak też na żywo przez kogoś pomocnego, może być wyłącznie subiektywna. ?Co chcesz usłyszeć, żebyś pokonał te 260km? Chcesz to pojadę za ciebie i przytargam ci to auto na oględziny pod dom, pytanie tylko, czy będzie ci się chciało wyjść z domu na oględziny.

Opublikowano
MetalSky, skończ z tymi żalami, jeżeli szukasz dobrego auta tzn qp z rocznika 2004 i 3.0i to musisz się liczyć z wydatkiem co najmniej 28tys, jeżeli coś konkretnego będzie cie interesowało dodaj nowy temat auta z vinem i tam sobie pogadamy...
Opublikowano
Po lift zadbany za28k 330i? Chyba ten z najtańszej oferty zadbane 330i przedliftowe bedzie ładne za 25-29 ale nie polift chyba ze golas lub cofka licznika no jeszcze wymiana cwiary wchodzi w grę .
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
Może kiedyś ktoś wrzuci autko z "górnej półki" danego modelu i rocznika. Wtedy będziemy radzić, co mu dolega że taki drogi. To chyba byłoby bardziej pasjonujące. Bo od tych "igiełek" i "perełek" praktycznie bez przebiegu ze średnią roczną 10tys km przy 12-15 letnich egzemplarzach, to już oczy bolą i uszy więdną :D
Opublikowano

Nikt ci tu nie da drogiego auta bo po takie sie jedzie z kimś kto ma pojęcie o bmw wcześnie sprawdza vin w aso bierze miernik lakieru do torby auto coma i jazda :cool2:

A nie pyta co i jak zanim ktos cie uprzedzi.