Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Zapytaj czym ma ten przebieg udokumentowany, bo napisał że ma ale nie wiadomo co. Cóż, teraz nim starsze auto tym mniejszy przebieg, to taka nowa moda :mrgreen: Przy tym przelocie oprócz tarcz i klocków wszystko powinno być w "fabrycznym" stanie, nawet amory i całe zawieszenie przy odrobinie szczęscia powinny być z pierwszego montażu :D Cud panie, jechać i oglądać, dopóki ktoś ci tej perełki nie sprzątnie sprzed nosa.
Opublikowano
Witam, co mogę powiedzieć o aucie to w skórcie ( przebieg 2004r 45tyś serwis, nastepna wizyta 2008r serwis przebieg. 37tyś), bałagan przy lampach ksenonowych, wgniotka na dachu prawa strona środek przy słupku, prawa strona pod maską tam gdzie jest tyle wolnego miejsa pod szybą przyklejony kawałek gumoleonu na silikon, przód cały malowany, wewnętrzne słupki cieniowane, ogólnie miała dobrego dzownka w prawy przód, ktoś ją kupi tylko i wyłącznie na wygląd. Sprzedający twierdzi że nie zwraca uwagi na takie szczegóły. Po mojej wizycie cena z 21500 zmieniła się na 19900. Pozdrawiam i ostrzegam przed wycieczką
Opublikowano
Sam handluję samochodami ale to co dzisiaj widziałem i słyszałem to normalnie szok. Najgorsze jest to że jak masz dobre auto i sprzedajesz uczciwie to i tak ktoś kupi ulepa xD
Opublikowano
Nadal w tym temacie nic się nie zmieni. Są amatorzy ulepów, są tacy co je "wyprodukują." Ujmujące są teksty amatorów tych wydmuszek np. "nieważne ile ma przejechane, nieważne jak był rozbity (bo i tak innego nie kupię :lol: ) ważne jak zrobiony (zgodnie ze sztuką i na oryginalnych częsciach) i byleby nie był spawany z kilku częsci. Tyle ludzie potrzebują do szczęscia.
Opublikowano
Witam, co mogę powiedzieć o aucie to w skórcie ( przebieg 2004r 45tyś serwis, nastepna wizyta 2008r serwis przebieg. 37tyś), bałagan przy lampach ksenonowych, wgniotka na dachu prawa strona środek przy słupku, prawa strona pod maską tam gdzie jest tyle wolnego miejsa pod szybą przyklejony kawałek gumoleonu na silikon, przód cały malowany, wewnętrzne słupki cieniowane, ogólnie miała dobrego dzownka w prawy przód, ktoś ją kupi tylko i wyłącznie na wygląd. Sprzedający twierdzi że nie zwraca uwagi na takie szczegóły. Po mojej wizycie cena z 21500 zmieniła się na 19900. Pozdrawiam i ostrzegam przed wycieczką

Cena adekwatna do stanu auto .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano
i tak jestem więcej niż pewien, że przyjedzie po to auto jakiś bananowiec, któremu tatuś wyłoży hajs i odjedzie zadowolony, niczego nieświadomy super betą kupe w mpaku ;)
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano

Tu same felgi, jeśli ori, kosztowałyby pewnie z 3k bez opon (edit: najtańsze, które udało mi się znaleźć e-bay'u - 1300 euro :mrgreen: ). Tylne lampy a la polift, dołożone ringi, kierunki modzone. M-pakiet również wyimaginowany.

Numer podwozia WBABM11000JK10753

Kod typu BM11

Typ 320CI (EUR)

Typoszereg E E46 (2)

Seria 3

Rodzaj konstrukcji COUPE

Układ kierowniczy LL

Drzwi 2

Silnik M52/TU

Pojemność skokowa 2.00

Moc 110

Napęd HECK

Skrzynia biegów MECH

Kolor TOPASBLAU METALLIC (364)

Tapicerka STOFF FLACHGEWEBE LEINEN/ANTHRAZIT (E4AT)

Data prod. 2000-05-31

Składanie Wyposażenie

S320A MODELLSCHRIFTZUG ENTFALL Brak napisu modelu

S403A GLASDACH, ELEKTRISCH Dach przesuwno-uchylny, elektryczny

S415A SONNENSCHUTZROLLO FUER HECKSCHEIBE Roleta przeciwsłoneczna tylna

S423A FUSSMATTEN IN VELOURS Dywaniki podłogowe Velours

S428A WARNDREIECK Trójkąt ostrzegawczy i apteczka

S439A INTERIEURLEISTEN Listwy wewnętrzne chrom mat.

S441A RAUCHERPAKET Pakiet dla palących

S473A ARMAUFLAGE VORN Podłokietnik przedni

S481A SPORTSITZE FUER FAHRER/BEIFAHRER Fotel sportowy

S494A SITZHEIZUNG FUER FAHRER/BEIFAHRER Podgrzwanie fotela kierowcy/pasażera

S502A SCHEINWERFER-WASCHANLAGE Spryskiwacze reflektorów

S522A XENON-LICHT Światło ksenonowe

S534A KLIMAAUTOMATIK Klimatyzacja automatyczna

S662A RADIO BMW BUSINESS CD Radio BMW Business CD

S674A HIFI-SYSTEM HARMAN/KARDON System HiFi Harman Kardon

S775A INDIVIDUAL DACHHIMMEL ANTHRAZIT Podsufitka antracyt

S785A WEISSE BLINKLEUCHTEN Lampy kierunkowskazów białe

S788A M LEICHTMETALLRAEDER Obr. BMW, st. le. indywid.

L801A DEUTSCHLAND-AUSFUEHRUNG Wersja krajowa Niemcy

S863A SERVICE KONTAKT-FLYER EUROPA Spis dealerów, Europa

S879A DEUTSCH / BORDLITERATUR Literatura pokładowa, niemiecki

S915A AUSSENHAUTSCHUTZ ENTFALL Dummy-SALAPA

S946A BERUECKSICHTIGUNG PREISABHAENGIGK. Dummy-SALAPA

Składanie Wyposażenie seryjne

S226A SPORTLICHE FAHRWERKSABSTIMMUNG Sportowe dostosowanie podwozia

S255A SPORT-LEDERLENKRAD Kierownica sportowa ze skóry z poduszką

S520A NEBELSCHEINWERFER Lampa przeciwmgłowa

S548A KILOMETERTACHO Licznik kilometrów

S550A BORDCOMPUTER Komputer pokładowy

S832A BATTERIE IM KOFFERRAUM akumulator w bagażniku