Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Przy wymianie przednich wycieraczek zdziwiłem się bardzo, że nie mogę podnieść obu ramion przednich wycieraczek. Nie da się tego zrobić ani przy zamkniętej pokrywie silnika ani przy otwartej. Zastanawia mnie czy tylko u mnie tak jest czy wszystkie X3 tak mają. Niestety nie mam jak sprawdzić w innej X3 bo nie ma w pobliżu. U mnie była wymieniana przednia szyba jeśli to ma znaczenie.
Opublikowano

Tak ma być - zgodnie z manualem

Wyłącz zasilanie w połowie szyby dal włączonych wycieraczek - zgodnie z instrukcją

Opublikowano

Też głowiłem sie nad tym na początku.Tak jak kolega pisze włącz wycieraczki i wyłącz kluczykiem w górnym położeniu.

Wysyłane z mojego Lenovo B6000-H za pomocą Tapatalk 2

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

witajcie , może jestem zbyt mało pojętny w obsłudze X3 ale nie działa u mnie ten manewr :evil:

wycieraczki mimo wielu próś ,błagań , wyciągania kluczyka w wydaje się odpowiednim momencie etc... ----------wracają do położenia poziomego :mad2: ...pozostaje mi chyba wyjęcie bezpiecznika idealnie w tempo. czy ma lub miał ktoś jeszcze podobny dylemat ?

• 2 tygodnie później...