Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

stałem się od niedawna posiadaczem E60-tki 2.5d 2004r Automat wcześniej jeździłem Insignią po której miałem dość już tego auta i postanowiłem kupić coś starszego ale "prawdziwego" i akurat trafiła mi sie E60tka i jak zwykle jak to bywa z autem 10 letnim pojawiają się problemu które mnie przeciętnego zjadacza chleba irytują a mianowicie

przy zapaleniu załączają mi się wiatraki,

gdy autem chwile pojeżdżę i ruszam np z pod świateł słychać taki dziwny dźwięk jak by głośniejsza praca wtrysków - ale auto normalnie przyśpiesza, silnik pracuje równo, nie dymi ani nic i to nie jest za każdym razem klekot przestaje gdy depnę gaz odrazu do spodu nie ma tego.

Ekran nawigacji nieraz nie chce sie załączyć (duże navi bizness) tak jak by soft padl w telefonie próbuje się załączać i sie rozmywa, jest czas ze działa cały tydzień a jest że kilka razy dziennie tak cuduje ...

Bardzo proszę o pomoc:)

:search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search: :search:

Opublikowano
Kolejny szczęściarz :mrgreen: coś świata to nie powód do paniki, ccc padło jak duże to pro jak mały biz nie chce straszyć ale przeprosisz opla.
Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszlo
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.