Skocz do zawartości

INSPEKCJA - można skasować tylko zegarek?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie jak to jest z tymi inspekcjami.

Wymieniałem olej w silniku przed zimą, bo już tylko dwa zielone klocki się świeciły. Skasowałem pin 7 i 19.

W zimie zaswiecily sie INSPECTION i symbol zegarka. W zimie nie robiłem nic, bo nie mialem gdzie. Dzisiaj wymienillem plyn hamulcowy, klocki ham. Chciałbym skasowac teraz INSPECTION i zegarek, ale jak?

Czytałem w którymś poście, że trzeba te same piny 7 i 19 złączyć na 12 sekund. Zastanawiam się czy wtedy nie skasuję też gasnących klockow od oleju.

Opublikowano

skasujesz wszytko ! poczekaj az bedziesz mial termin wymiany oleju i wtedy skasuj wszysyko albo jak sie niecierpl;iwisz zmien olej i filtr teraz i skasuj wszytko ja bym poczekal az zgasna zielone zmienil olej i skasowal wszysyko razem.

pozdr.

Opublikowano
No tak, tylko olej to mi zgasnie pewnie za rok, a jak skasuje np. za rok. To wtedy wyjdzie na to ze Zegarek zaswieci sie nie po dwoch latach, tylko po trzech. Bez sensu to jest. Musi sie dac skasowac tylko to co jest do skasowania.