Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem ze wskaznikem tzw podświetleniem regulacji temperatury kierowcy i pasarzera regulacja szybkośći wentylatora działa jak się przekręca pokrętło zapala sie dioda od dołu do góry a na regulacji temperatury nic się nie swieci wcześniej się swieciło co może być przyczyną?
Opublikowano

Bo tam nie ma nic świecić. Na pokrętłach temperatury masz tylko subtelny znacznik.

p.s. używaj interpunkcji kolego, w sumie nad ortografią też mógłbyś popracować, bo oczy bolą i nikt nie będzie miał ochoty czytać twoich postów.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Też miałem podejrzenie graniczące z przekonaniem, że "wcześniej się świeciło" ale tam faktycznie nic nie świeci przy przekręcaniu tych pokręteł.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U mnie dziala chyba wszystko poprawnie i jestemprzekony ze tam nic nie świeciło :mrgreen:

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

Opublikowano
Raczej nie. Przypatrz sie uważnie. Na pokretlach od temperatury, są takie subtelne kreseczki i to właśnie one wskazują położenie pokretel, pozatym musiałyby podswietlac sie tez cyferki.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie jest tak

http://static.pokazywarka.pl/i/3371452/722697/dscf0136.jpg

Opublikowano
A wydawało mi się że na początku podświetlało się wszystko przejrzałem prawie wszystkie ogłoszenia na Otomoto skupiając się na panelu klimatronika i faktycznie nie podświetla się. Wprowadziłem sam siebie w błąd dziękuje wszystkim za pomoc.