Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
a ty dalej z żoną walczysz, idź kupuj chłopie co Ci się podoba i pochwal się na forum :wink:

Jak żona wykłada $$$ to se może kupić, ale kawę na stacji benzynowej :lol: .

Opublikowano
Jest jeszcze jeden problem - BMW mojej żonie się kompletnie nie podoba.

Nawet czwórka w M pakiecie?

a czym się różni od f30? praktycznie niczym, drobna zmiana w kształcie przednich lamp i tym że nawiązuje do "liftbeka" dla kobiety to i tak będzie to samo :D

Opublikowano
Jest jeszcze jeden problem - BMW mojej żonie się kompletnie nie podoba.

Nawet czwórka w M pakiecie?

a czym się różni od f30? praktycznie niczym, drobna zmiana w kształcie przednich lamp i tym że nawiązuje do "liftbeka" dla kobiety to i tak będzie to samo :D

Mylisz sie :) F30, mojej zonie akurat sie nie podoba, a chodizlem kolo niej bardzo dlugo. Pojawila sie F36 i zarowno przod (lampy, zderzak) jej wysokosc i opadajacy dach polaczony z klapa zrobił robote. Jak jeszcze otworzylem drzwi i zobaczyla, ze nie ma ramek, powiedziala, piekna :D ...chyba, ze dla swietego spokoju :lol:

Opublikowano
No właśnie. Moja powiedziała, że zawsze marzyła o szybach bez ramek. Według mnie F36 i F30 to są różne linie, ale kto co lubi :)
Opublikowano
a ty dalej z żoną walczysz, idź kupuj chłopie co Ci się podoba i pochwal się na forum :wink:

Jest raczej odwrotnie ;), a samochod ma byc uzywany glownie przez nia.

Opublikowano
Tak skromnie i cichutko zapytam: skoro ktos taki niby problem opisuje na Forum to być może nie powinien miec ni żony ni BMW, :mrgreen:
Opublikowano
Prawdziwy facet kocha swoją kobietę dba o nią, nie ma "innych na boku", itp. ... ale nigdy nie pyta jakim autem ma jeździć. :mad2:
Opublikowano

Jest raczej odwrotnie ;), a samochod ma byc uzywany glownie przez nia.

To nie ma tematu; dorosła jest, niech bierze co chce. Realna szansa na zaoszczędzenie pieniędzy :lol: .