Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

temat można zamknąć - kupił wczoraj mój kolega ...a Wy sobie siedźcie nadal przed komputerami, módlcie się do mobile.de i autoscout24.de i słuchajcie zenków i innych mietków :lol: :lol: :lol:

Auto w bardzo dobrym stanie, jeden tylny błotnik 300 mikronów i drzwi cieniowane na 160 mikronów. Przebieg oryginalny, auto w bardzo dobrym stanie. :cool2:

po przeczytaniu tego wątku jak i analizie swojego w którym kupowałem 328ci e46 , stwierdzam ,że ten dział nie jest wcale pomocny. Udziela się w nim masa ignorantów i frustratów którzy na dodatek są okropnymi malkontentami :lol:

Opublikowano
temat można zamknąć - kupił wczoraj mój kolega ...a Wy sobie siedźcie nadal przed komputerami, módlcie się do mobile.de i autoscout24.de i słuchajcie zenków i innych mietków :lol: :lol: :lol:

Auto w bardzo dobrym stanie, jeden tylny błotnik 300 mikronów i drzwi cieniowane na 160 mikronów. Przebieg oryginalny, auto w bardzo dobrym stanie. :cool2:

po przeczytaniu tego wątku jak i analizie swojego w którym kupowałem 328ci e46 , stwierdzam ,że ten dział nie jest wcale pomocny. Udziela się w nim masa ignorantów i frustratów którzy na dodatek są okropnymi malkontentami :lol:

Taka świstak dalej siedzi i zawija :mrgreen:

Sprzedałem wreszcie słoma i teraz sie cieszysz i piszesz bzdury o koledze idź facet w długa

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Zenek pestka poczytaj sobie co znaczy słowo "paranoja" a potem co oznacza słowo "urojenia".

Jestem takim samym użytkownikiem forum jak Ty - tylko , że znacznie dłużej niż Ty. Nie prowadzę handlu autami , jestem z Małopolski a nie z Białegostoku...

Za takie sianie fermentu powinni Cię zbanować bo kompletnie nic nie wnoszą Twoje "fachowe" porady.

Opublikowano

Piszesz ze ten dział nie jest ci pomocny to po co tu siedzisz? Po co zadajesz pytania jak sam wiesz lepiej? Ja w orzeciwienstwie do ciebie nie szukam porad o stanie auta na forum tylo jadę i kupuje lub nie on ale trzeba sie cos

znać na BMW żeby nie zadawać głupich pytań na forum co myślicie o tym aucie .

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.