Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"-sprowadzona z Włoch

Auto zadbane i poszanowane."

jedno drugie wyklucza, zresztą tak szanowane, że regulacji w kratce nawiewu nie ma...

zdjęcia takie super ze nic na nich nie widac

Opublikowano

No tak- sam zauważyłem te nieścisłości....

Nie bardzo wierzę w wyjątki...

Kolega ma sprawdzić historię serwisową tego auta..chyba że ktoś da radę to zrobić "tutaj"..

Opublikowano
Znowu zanudze :mrgreen: super cena jezeli to auto jest takie dobre jak w opisie to bym sie nawet nie zastanawiał :cool2:
Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Zenek- tobie to wszystkie auta za tanie..Ciekaw jestem po ile ty kupujesz swoje rodzynki..

Wrzucałem takie BMW w tym roczniku i z takim silnikiem na allegro- jest to średnia cena jak za ten rocznik...

Opublikowano

To wrzuć je na Mobile ciekawi mnie jaka cena ,jezeli wy sie sugerujecie cenami z allegro to sie nie dziwie ze ludzie przyjeżdżają do mnie dopiero po przegladnieciu 15 bmw a tez salonowych nie mam aut :duh:

Chyba kazdy wie ze przywizi sie najwieksze trupy zby zarobek był jak największy ,czy to takie trudne do pojęcia?

Auta z kosmicznymi przebiegami i z dużymi uszkodzeniami idą w pare minut :cool2: potem połowa z angola i jest piękne bmw :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
Opublikowano

Rozumiem, że Polacy nie kupują aut w Niemczech tylko je ...kradną.

No ale jesli jednak kupują i płacą w euro to chyba Niemiec (lub inny dywaniarz) sprzedaje je z własnej nie przymuszonej woli. Taki handel nazywa się handlem po cenie rynkowej. Raz na zawsze skończcie więc z tekstami, że auta w Niemczech są droższe niż w Polsce.

Oczywiście wiem o kręceniu licznikow, usprawnianiu etc, każdy sobie powinien sam o 150 tys skorygować.

Opublikowano
Jakub, to teraz ciebie nie za bardzo rozumiem. Jeżeli ktoś prezentuje 'świeżo" (zajebiste określenie) sprowadzone auto, a taki sam model o identycznych wszystkich parametrach w kraju z którego pochodzi kosztuje np. x2 to co to może być? A dlaczego się opłaca ściągać te auta? Bo ich tam nie chce nawet czerwony krzyż ani caritas. A w Polsce jest mnóstwo chętnych na "młode" auta, najlepiej bez przebiegu, full wypas, za darmo. Nie popieram handlarzy oszustów, ale ich rozumiem. Ty o tym wiesz, ja o tym wiem, pani o tym wie... że trafiają do nas odpady.
Opublikowano
Jakub, to teraz ciebie nie za bardzo rozumiem. Jeżeli ktoś prezentuje 'świeżo" ([bAD] określenie) sprowadzone auto, a taki sam model o identycznych wszystkich parametrach w kraju z którego pochodzi kosztuje np. x2 to co to może być? A dlaczego się opłaca ściągać te auta? Bo ich tam nie chce nawet czerwony krzyż ani caritas. A w Polsce jest mnóstwo chętnych na "młode" auta, najlepiej bez przebiegu, full wypas, za darmo. Nie popieram handlarzy oszustów, ale ich rozumiem. Ty o tym wiesz, ja o tym wiem, pani o tym wie... że trafiają do nas odpady.

ADA ja mysle ze ty i paru tylko na tym forum cos kumają reszta ma klapy na oczkach i brnie w to szambo .

Ciekawi mnie kiedy na allegro pojawi sie 330cd ktore nie miało przodu po lifcie a poszło za psie pieniadze do polski

Ciekawe ile czasu beda potrzebować nasi blacharze ktorzy złoża to do kupy założę sie ze bez wspawana całych podluznic

Nie uda sie zrobienie bezwypadkowe z tego auta :duh:

A pózniej wypłynie rodzynek za 25 koła polif z ori przebiegiem :duh: no bo co tu kręcić jak tylko Przod trzeba było dospawac z angola .

Opublikowano
Zenek, ja już nie mam siły tego kumać :D Po prostu pieniądze leżą na ziemi i to dosłownie. Cały czas mam dostęp do samochodów za przysłowiową czapkę śliwek i chyba trzeba to wykorzystać. Zacznę to badziewie sprowadzać i jak ktoś się nie kapnie co mu wciskam, to jego problem. Nie widzę innego wyjścia, żeby ludziom otworzyć głowę i oczy, a przy okazji będę zarobiony. To pożyteczny i szlachetny gest.
Opublikowano

Popieram :cool2: :cool2: :cool2:

żałuje ze kiedyś nie wziąłem 330ci z przebiegiem 550 tys do konca serwisowane :duh:

No bo trzeba by cofnąć licznik :duh:

A kolega mi powiedział ze jestem idiota bo mogłem to przywieźć jemu on by to opierdxuelil na allegro pod biedronka :cool2:

I ja bym zarobił i on :mrgreen:

Opublikowano
Raz na zawsze skończcie więc z tekstami, że auta w Niemczech są droższe niż w Polsce.

Nikt nie mówi, że są droższe, są w tej samej cenie, ale jak doliczymy do tej ceny opłaty ( akcyza itp itd ) + zarobek handlarza to ta cena rośnie w przypadku E90 z 3.0d o około 10tys.zł.

Pzdr

Sprzedam Graty po Aucie :

- Wybierak ( Joystik ) Zmiany biegów zwykły do F10-tki - cena 200zł ! ( stan idealny )

- Licznik Europejski F10 ( stan BDB ) - cena 200zł

Opublikowano
Ej dziewczyny idzcie sie klepac po plecach gdzies indziej. Tu jest temat o konkretnym aucie...
Opublikowano

http://www.bialystokonline.pl/bmw-330xd-e-91-sprzedam-okazja,ogloszenie,3356673,1,9.html

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:kNBE0cbvXh8J:otomoto.pl/bmw-330-330xd-zamiana-zamienie-C34201953.html+&cd=2&hl=pl&ct=clnk&gl=pl&client=firefox-a

http://auto.moto24.pl/ogloszenie_10696640_Bmw-330xd-rok.2006-zamiana_zamienie_okazja-|-32000.00-ZL-%28Podlaskie-Bialystok-oferta%29-.html?p=528b3c63f6

Trochę cena poszła do góry

Załatw normalne zdjęcia bo na tych miniaturkach robionych tosterem nic nie widać.

na pewno brakuje dwóch uszczelek pod maską

To Włoszka więc przebieg może nawet być oryginalny - ale z pewnością już w koło malowana (co nie znaczy, ze powypadkowa)

Opublikowano

żałuje ze kiedyś nie wziąłem 330ci z przebiegiem 550 tys do konca serwisowane :duh:

noi dobrze wszystko w nim wyj...e na maxa, nie wiem czym tu się zachwycać przebiegiem zarezerwowanym dla ciężarówki...
Opublikowano
A byś sie zdziwił tym autem nie było różnicy czy ma 240 czy 550 tys km sam mogłem uwierzyć ze to suto ma 550 tys i rachunek był na nowy silnik na 8000 euro chyba jak pamietam ,auto poszło gdzieś w okolice poznania .
Opublikowano
A byś sie zdziwił tym autem nie było różnicy czy ma 240 czy 550 tys km sam mogłem uwierzyć ze to suto ma 550 tys i rachunek był na nowy silnik na 8000 euro chyba jak pamietam ,auto poszło gdzieś w okolice poznania .

czyli jak? auto miało 550tys a silnik wstawiono nowy?

Opublikowano

czyli jak? auto miało 550tys a silnik wstawiono nowy?

Silnik wymieniony dwa lata wcześniej był na to rachunek i mase innych faktur z napraw ktore dawały sumę parunastvtysiecy euro ,zreszta czest miałem auta z duża ilością faktur za naprawy ,teraz mam 330ci gdzie tylne hamulce sa nowe i rachunek na 500 euro ,jezeli ktos serwisuja auto i nie jest sknera to płaci dlatego wole trochę droższe auto kupic ale serwisowane niż

Umęczone bmw ktore Turek zajeżdzil na smierć .

Opublikowano

Kolega potwierdził przebieg BMW w serwisie - zgadza się. Coś tam było malowane z tyłu- element lub dwa. Czyli nie jest tak źle z tym autem, jak co poniektórzy tutaj sugerują.

Może uda mi się to auto dzisiaj obejrzeć...

Opublikowano

Rozkodowany VIN:

Modellbezeichnung: 330xd

Ausführung: Europa

Typschlüssel: VT91

E-Code: E91

Karosserie: touring

Lenkung: links

Türen: 5

Motor: M57D30O2 - 3,00l (170kW)

Antrieb: Allrad

Getriebe: automatisch

Außenfarbe: Titansilber Metallic (354)

Innenraum: Leder Dakota/schwarz (LCSW)

Produktionsdatum: 19.06.2006

Werk: München

Code

Serienausstattung

Standard Equipment

S321A Exterieurumfänge in Wagenfarbe Exterior parts in vehicle color

S4AGA Interieurleisten titan matt Interior trim finishers Titanium matt

S520A Nebelscheinwerfer Fog lights

S548A Kilometertacho Kilometer-calibrated speedometer

Code

Sonderausstattung

Optional Equipment

S1CAA Selektion COP relevanter Fahrzeuge Selection of COP relevant vehicles

S203A Allradantrieb 4-wheel drive

S205A Automatikgetriebe Automatic transmission

S249A Multifunktion für Lenkrad Multifunction f steering wheel

S255A Sport-Lederlenkrad Airbag Sports leather steering wheel

S2CZA BMW LM Rad Sternspeiche 159 BMW LA wheel, spider spoke 159

S431A Innenspiegel automatisch abblendend Interior mirror with automatic-dip

S441A Raucherpaket Smoker package

S464A Skisack Ski bag

S4AEA Armauflage vorn verschiebbar Armrest front, retractable

S502A Scheinwerferreinigungsanlage Headlight cleaning system

S507A Park Distance Control hinten (PDC) Park Distance Control (PDC), rear

S521A Regensensor Rain sensor

S522A Xenon-Licht Xenon Light

S524A Adaptives Kurvenlicht Adaptive Headlights

S534A Klimaautomatik Automatic air conditioning

S544A Geschwindigkeitsregelung mit Bremsfunkt. Cruise control with brake function

S563A Lichtpaket Light package

S644A Vorbereitung Handy m. Bluetooth Preparation f mobile phone w Bluetooth

S663A Radio BMW Professional Radio BMW Professional

P7RSA Paket Comfort Package Comfort

S855A Sprachversion italienisch Language version Italian

S863A Händlerverzeichnis Europa Retailer Directory Europe

S884A Bordliteratur italienisch On-board literature, Italian

S8SPA Steuerung COP Control unit COP

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam .Temat owej WBAVT91080KT92310 e91 330xd zaczynam od zapytania...Jezdził ktoś z forumowych (wyjadaczy) ogladał,macał,wąchał wspomniane BMW.???

nie musisz pisać tego samego na PW... jesteś jego właścicielem?