Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękne X1 w pięknej cenie z cudownym przebiegiem

http://otomoto.pl/bmw-x1-tiptronik-x-line-skora-nawigacja-C32802110.html

Ale wcześniej nie miało jednak łatwo:

http://moto.archiwumallegro.pl/?itemid=C20916997&t=bmw_x1

Co prawda nie ma magicznego "bezwypadkowy" - ale nawet na mnie (a dużo widziałem) uszkodzenia robią wrażenie :)

Opublikowano

Ja chce tylko uświadomić zwykłego Kowalskiego -co wozi się z zachodu, by w Polsce sprzedać w okazyjnej cenie.

Nie da się kupić za granicą auta bezwypadkowego z niskim przebiegiem za 70% ceny rynkowej.

Auta sprowadzone zza granicy w okazyjnych cenach kupione od handlarzy :

- Niski oryginalny przebieg - to na 100% jest powypadkowe

- 100% bezwypadkowe (nie chodzi mi tu o oryginalny lakier) - to na 100% ma kręcony przebieg

Inaczej nie ma możliwości by sprzedawać je okazyjnie - nikt przecież nie dopłaca do biznesu :nienie: :nienie:

Opublikowano
Ja chce tylko uświadomić zwykłego Kowalskiego -co wozi się z zachodu, by w Polsce sprzedać w okazyjnej cenie.

Nie da się kupić za granicą auta bezwypadkowego z niskim przebiegiem za 70% ceny rynkowej.

- 100% bezwypadkowe (nie chodzi mi tu o oryginalny lakier) - to na 100% ma kręcony przebieg

Inaczej nie ma możliwości by sprzedawać je okazyjnie - nikt przecież nie dopłaca do biznesu :nienie: :nienie:

Niestety betonu do rozkruszenia nie ubywa, a wręcz przeciwnie, przybywa. Niestety słowo pisane nie trafia pod niektóre kopuły mózgowe, więc może "pismo obrazkowe" coś pomoże, nie w zakupach ale w myśleniu.

Opublikowano
Jak ktoś nie rozumie bądz nie chce zrozumieć czytelnego przekazu, to trudno. Raz się przejedzie, wtopi kasę to przejdzie na jasną stronę. Poza tym to miałby być temat dla rozsądnych ludzi, a tacy jeszcze są, oraz jakaś przestroga dla różnej masci handlarskich oszustów i kombinatorów.
Opublikowano

Niestety betonu do rozkruszenia nie ubywa, a wręcz przeciwnie, przybywa. Niestety słowo pisane nie trafia pod niektóre kopuły mózgowe, więc może "pismo obrazkowe" coś pomoże, nie w zakupach ale w myśleniu.

Nic nie pomoże łowcy okazji byli i beda :cool2:

Nie ma dobrych tanich BMW jezeli chcesz kupic dobre tanie BMW kup dwa jedno dobre drugie tanie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ten sam numer telefonu..nie mógł sprzedać rozbitka 3 lata temu to zrobił, pojeździł i teraz opycha..szkoda, że przebiegu nie ma z 2011r.

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.